benimde huyum değişti.öncesinde çok asabi bi insandım şimdi baya hoşgörülü olmaya başladım.ama çok açıksözlü oldum,içimden geçeni hemen söylüyorum.eşim bana kızmaya başladı,biraz çeneni tut,insanlar yanlış anlayabilir,herkese herşey söylenmez diyor.ama ben kendimi tutamıyorum.bide çok kötü bişey azıcık ağzım bozuldu,dayanamayıp küfredebiliyorum bazen..
benimde huyum değişti.öncesinde çok asabi bi insandım şimdi baya hoşgörülü olmaya başladım.ama çok açıksözlü oldum,içimden geçeni hemen söylüyorum.eşim bana kızmaya başladı,biraz çeneni tut,insanlar yanlış anlayabilir,herkese herşey söylenmez diyor.ama ben kendimi tutamıyorum.bide çok kötü bişey azıcık ağzım bozuldu,dayanamayıp küfredebiliyorum bazen..
valla birtek kendim sanıyordum anlaşılan herk aynı iyiki burayı okudum hatta akşama eşimede okutiyim bare bana kızıp duruo inşallah biran önce atlatırız bu durumları:Saruboceq: kalıcı olmasın yahuuu kafamçokkarıştı:uhm:
hah işte aynı ben. ağzım bozuldu ve biraz dedikoducu oldum. sinir oluyorum kendime :kedi:
bende nerdeyse gebeliğimden beri aşırı sinirliyim,bide doğum sonrası çok sıkıntı çekmiştim kaynanam dan dolayı,ozamanlar içime atıyodum hep,şimdi ise herkesle kavga etmeye hazır birisiyim,kaynanamla bile tartıştık geçende,ama bunların bütüüüüüüün sebebi o bunu çok iyi bilyorum.eşimede bişey diyemiyorum çünkü objektif olamayacağını biliyorum,ama çok sinirliyim arkadaşlar,bu ömürboyu sürmez umarım.kaynanama sinirimden bebeğimden bile uzaklaşmıştım şimdi bikaç gündür iyi sayılırım.depresyondamıyım yoksaa?? off çok sıkılıyorum,hayat çok zor geliyor artık,en ufak bir iş bile gözümde öyle büyüyorki,hiçbişeyin tadı yok
bende nerdeyse gebeliğimden beri aşırı sinirliyim,bide doğum sonrası çok sıkıntı çekmiştim kaynanam dan dolayı,ozamanlar içime atıyodum hep,şimdi ise herkesle kavga etmeye hazır birisiyim,kaynanamla bile tartıştık geçende,ama bunların bütüüüüüüün sebebi o bunu çok iyi bilyorum.eşimede bişey diyemiyorum çünkü objektif olamayacağını biliyorum,ama çok sinirliyim arkadaşlar,bu ömürboyu sürmez umarım.kaynanama sinirimden bebeğimden bile uzaklaşmıştım şimdi bikaç gündür iyi sayılırım.depresyondamıyım yoksaa?? off çok sıkılıyorum,hayat çok zor geliyor artık,en ufak bir iş bile gözümde öyle büyüyorki,hiçbişeyin tadı yok
ne kadar oldu doğum yapalı? ben 40ım çıkana kadar kafayı yemiş bir insandım ama ondan sonra çok mutlu oldum bebeğimle. bence bebeğinin tadını çıkar canım. çok çabuk büyüyorlar ve biz yaşlanıyoruz.
oğlum 9 aylık olcak nerdeyse ama geçmiyor sinirim bazen iyi fakat çoğu zaman kötüyüm.en ufak yaramazlığında huysuzluğunda hemen kayınvalideme pay çıkarıyorum,eskiler aklıma geliyor sinir oluyorum.doğumdan itibaren 2 ay kayınvalidemlerde kaldım eşimde yoktu aynı odada yattık sürekli başımdaydı,ve her hareketi sözü sinir ediyordu,ozamanlar bişey diyemedim içime attım hep acısı şimdi çıkıyor galiba.şimdi bile her geldiğinde bebeğin huyunu değiştiriyor istemediğim ne varsa inat eder gibi hepsini yapıyor.kıskandırıyordu beni yeni doğum yaptığımda,bunu bize ver sen bidaha doğur diyordu.sütüm azalmıştı,her gelene söylüyordu bide torununu çok sevdiğini o yüzden gögüslerinden süt gelecekmiş gibi sızladığını söylüyordu benim yanımda.benden gizli emzirdiğinden bile şüphelenmiştim.vsvs herşey birikti şimdi nefret sinir ne ararsan var... umarım geçer
canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. senin bu yaşadıklarını ben kendi öz annemle yaşadım. doğumu ben yaptım ama anneme bi haller oldu. dırdırıyla. sinir hareketleriyle bana hayatımın en berbat zamanlarını yaşttı. nerdeyse eşimle aramı açıyodu. ama ben 1 ay yanımda tuttum ve postaladım memlekete. ama yanımda kalırken çocuğuma hep kendim bakmaya çalıştım. odamıza sokmadım onu. tabi kendi annem olunca laf söylemek daha kolay oluyo. ama sen neden izin verdin odanızda uyumasına. kendi evine neden gitmedin? bana da eşimin akrabası bi kadın bana demişti ki sen taşıyıcı annesin. doğurdun bizim oldu artık. şakaydı ama aptalcaydı. göğüs sızlama meselesi aynen annemde de oldu. göğsünün sızladığını süt iner gibi olduğunu söyledi. ben bunu hep duymazdan geliyorum ve takip ediyorum sürekli. şimdi memlekette annemdeyiz ve ben bebeğimi annemle yalnız bırakmıyorum. eşin ne diyor bu duruma
biz küçük biyerde oturuyoruz normalde.doğum için memlekete gittim.eşimin ailesinin yanında kaldım.eşim 2-3 gün kalıp gitti çalıştığı için.1ay kadar orda kaldım arada kendi annemlerede gittim.bişey diyemedim kayınvalideme çünkü çok aşırı alıngan hemen ağlamaya başlar küser vsvs.onların evinde kalırken sorun çıkarmak istemedim.1ay sonra eşimin yanına evimize dönecektik.oda geldi bizimle.böylece 2ay falan kesintisiz birlikte olmuş olduk.eşimin bu sorunlardan hiç haberi yok bişey anlatmadım anlatsam ufaktefek şeyler dicek.kadınların meselesine beni karıştırma dicek daha çok sinir olcam diye bişey demiyorum.burdan memlekete taşıncaz bikaç haftaya kadar kayınvalidem kendi evlerinin arkasındaki binadan ev tutmuş bize,şuan okadar moralim bozukki elimden bişey gelmiyo eşim anlamıyo.işe maddiyat karışınca hiçbişey diyemiyosun.bütün bunlar eşim kpss yi kazanamadığı için geldi başımıza.maddi açıdan zaman zaman yardım ediyolar doğumumu karşılamışlardı o yüzden çocuk onların sanıyolar.şimdide eşim işten ayrıldı.ev kirasını bisüre onlar karşılıcaklar eşim iş bulana kadar. onun için kendi yakınlarından istedikleri gibi bi ev tutmuşlar.umarım geçer bütün bunlar kabus gibi hayatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?