Doğumdan sonra hemoroid olan var mı?

xsxeremim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
797
273
39
arkadaşlar şu son 10 gündür hemoroit yüzünden kafayı yemek üzereyim...popomun üzerine oturamıyorum,her wc ye gidişte kanama:-((((ve bebeğimi bile oturarak emziremiyorum:-(((internette doğum esnası ıkınmadan ve doğum sonrası kabızlıktan olur diyor ama:-(( herkesin mi başına gelir bu,yoksa talihli ben miyim?:-((((

bir daha asla normal doğum istemiyorum,ne dikişler düzeldi,halen altta kocaman dikiş tutmayan bir yer var,birde üstüne hemoroit,kırkım çıkmak üzere ama halen kandan kurtulamadım...psikolojim çökmüş durumda....pazartesi doktora gidicem ama bu 2 gün nasıl gecer bilmiyorum:-(((

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK43: aynı senn durumundayım her wc de ağlıyorum kanama :KK43:((((((( yarın proctoloc fitile baslıcam bugün anestol sürdüm işe yaramadı sen napacaksın canım:uhm:

hic üzülme canim 2. tlihlide benim ilk dogumumda dikisle hemoroidlerle baya bende kafayi yedim seni korkutmak istemem ama dogumdan 6 ay sonra 2. bebegime hamile kalinca gecti hepsi. dikisler yüzünden biseyde yapamiyordum ama dikisler tuttuktan sonra sicak suya oturmak bayagi rahatlatiyordu büyükannemin tavsiyesiyle. su oldukca sicak olmali oturabildiin kadar otur, inan ben dogumdan sonra evde emekliyerek geziyordum kimsemde yoktu yardimci olacak, ama 2 hafta önce bende haziran annesi oldum bunda bebek cabuk geldiinden hemoroidim cikmadi. öncekinde baya meme seklinde cikmisti bu dogumda o memelere kadar yirtik oldu onlarda dikiste kaynadi arada dikildi düsün nekadar yirtik olduunu, ama oturuyorumda kosabilirimde hic bisey hissetmiyorum simdi, önceki bebegimde bisey vermemislerdi ama bunda dogumdan sonra hergün bi ilac verdiler hic kabizlik yapmadi dolayisiyla dikislerde zorlanmadi oyüzden heralde cok iyi hissediyorum, tabi doktora gitmendede fayda var, ama sicak suyuda mutlaka dene. gecmis olsun

size nekadar yardımcı olur bilmem ama marankinin prg dinlemistim. 7gun boyunca yataken zeytinyaglı pamugu fitil gibi koyarsanız iilesiomus. benimde oldu 2 gun cok canım yandı ben makyaj pamuguna zaytinyagı koyup oraya sıkıstırdım hemen gecti. Allah yardımcınız olsun. googledan aratabilir a.marankinin sitesinden bakabilirsiniz

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK43: aynı senn durumundayım her wc de ağlıyorum kanama :KK43:((((((( yarın proctoloc fitile baslıcam bugün anestol sürdüm işe yaramadı sen napacaksın canım:uhm:

bende anestol sürdüm kaç gündür,birde baticonla sildim hep,çözüm değil inan,sadece geçici bir rahatlama o kadar...sana fitili doktorun mu önerdi? ya birde bende normal doğum olduğu için aşağı dikişli bölge,sadece hemoroit değil uğraştığım;gecen doktora gittim hafif açılma var diye bir sorun olmaz dedi,şimdi ise o açılma 3 katına çıkmış,sanırım hemoroit yüzünden zorlandığım için dikişlerde gitti:-(((( aynayla alttan kendime bakayım dedim ne olmuş diye,ağlamaktan kendimi alamadım

hic üzülme canim 2. tlihlide benim ilk dogumumda dikisle hemoroidlerle baya bende kafayi yedim seni korkutmak istemem ama dogumdan 6 ay sonra 2. bebegime hamile kalinca gecti hepsi. dikisler yüzünden biseyde yapamiyordum ama dikisler tuttuktan sonra sicak suya oturmak bayagi rahatlatiyordu büyükannemin tavsiyesiyle. su oldukca sicak olmali oturabildiin kadar otur, inan ben dogumdan sonra evde emekliyerek geziyordum kimsemde yoktu yardimci olacak, ama 2 hafta önce bende haziran annesi oldum bunda bebek cabuk geldiinden hemoroidim cikmadi. öncekinde baya meme seklinde cikmisti bu dogumda o memelere kadar yirtik oldu onlarda dikiste kaynadi arada dikildi düsün nekadar yirtik olduunu, ama oturuyorumda kosabilirimde hic bisey hissetmiyorum simdi, önceki bebegimde bisey vermemislerdi ama bunda dogumdan sonra hergün bi ilac verdiler hic kabizlik yapmadi dolayisiyla dikislerde zorlanmadi oyüzden heralde cok iyi hissediyorum, tabi doktora gitmendede fayda var, ama sicak suyuda mutlaka dene. gecmis olsun

dikişlerim çok feci canım sıcak suya oturmam mümkün değil:-((((

size nekadar yardımcı olur bilmem ama marankinin prg dinlemistim. 7gun boyunca yataken zeytinyaglı pamugu fitil gibi koyarsanız iilesiomus. benimde oldu 2 gun cok canım yandı ben makyaj pamuguna zaytinyagı koyup oraya sıkıstırdım hemen gecti. Allah yardımcınız olsun. googledan aratabilir a.marankinin sitesinden bakabilirsiniz

canım bugün 3. gün,zeytinyağını dediğin gibi yapıyorum,ama hiçbir işe yaramadı bende ya.....yinede devam edeceğim....2 gündür tuvalete çıkamadım...az kaldı bebişin fitilini kullanacağım:-))))))

Çok geçmiş olsun kızlar.Ben sezeryanla doğum yaptım ama sanırım bende de öyle bir sorunun başlangıcı var.Hemen zeytinyağına başlıyorum.

Çok geçmiş olsun kızlar.Ben sezeryanla doğum yaptım ama sanırım bende de öyle bir sorunun başlangıcı var.Hemen zeytinyağına başlıyorum.

keşke diyorum sezeryan olsaydım...ah nerde o bana normal doğum yaptıktan en gec 1 hafta sonra ayakta olursun diyenler. bir bulsam onları kötükedihüsokötükedihüso :eek:klava::eek:klava:

aman canım en bastan önlemini al,ben önce anlayamamıştım hemoroit olduğunu,dikişlerden dolayı kanıyor sanıyordum,ta ki doktor söyleyene kadar:-(((

ya birde bebişler o kadar küçükki hastaneye gitmeye korkuyorum kızımla,of of:-((birde beni emzik gibi kullanıyor bensiz 5 dk yapamaz :ecrin_bebek:

canım ben de sezaryan oldum ama bende kronik bu hemoroid arada cıkıyor kanamalı oluyor sonra kaybı-oluyor gene cıkıyor bu kez neden cıktıgını biliyorum habire pedle dolaşmaktan cıktı inan bana düşünsene 22 gündür ped var yani hergün ee haliyle sıkıstırıyor orayı da dr önerdi bana proctologu zaten heryerde hemoroid fitili olarak gecio

senin halin daha kötü arkadasım allah yardımcın olsun

hem tuvalette aglıyorum hem de emzirirken annem dayanamıyor artık benm ağlamama:KK43:

g.tüm göbeğim göğsüm neymiş benm bu gö lü başlayan organlardan cektiğimmmmmm :)))

canım ben de sezaryan oldum ama bende kronik bu hemoroid arada cıkıyor kanamalı oluyor sonra kaybı-oluyor gene cıkıyor bu kez neden cıktıgını biliyorum habire pedle dolaşmaktan cıktı inan bana düşünsene 22 gündür ped var yani hergün ee haliyle sıkıstırıyor orayı da dr önerdi bana proctologu zaten heryerde hemoroid fitili olarak gecio

senin halin daha kötü arkadasım allah yardımcın olsun

hem tuvalette aglıyorum hem de emzirirken annem dayanamıyor artık benm ağlamama:KK43:

g.tüm göbeğim göğsüm neymiş benm bu gö lü başlayan organlardan cektiğimmmmmm :)))

sabah sabah güldürdün valla:-))))) bayan değil miyiz hepimiz çekiyoruz işte..keşke sadece gö ile başlayanlardan çeksek,herşey ayrı bir dert:-)))

bendede üniversitedeyken bir ara vardı ama o zaman sadece kanama yapıyordu,ve adanada okuduğum için bol bol acı yememden olmuştu...şimdiki farklı,ağrı yapıyor ,zonkluyor resmen orası,hemde içerden derinlerden gelen bir zonklama...:-(((

çok şükür ben göğüs olayını atlattım lansinohu sürdüm ve bir gün göğsüm açık ortada gezdim,ondan beri en ufak bir sorun yasamadım...göğsü havalandırmak çok önemli bence...ben bebeğim acıkınca korkuyordum,sanki karşımda aç bir kurt varmış beni yiyecekmiş gibi:-))))

çok güzel bir yer,ben çok sevmiştim....belkide üniversiteyi orada okuduğum içindir...gittiğinde mutlaka üniversiteyi bir gez,turkuaz var orada bir yemek ye birde beni an:-)))) ilk defa bu yaz gidemiyorum bebiş yüzünden,çünkü çok sıcak oralar,öyle böyle değil....tabi beğenip beğenmemen senin daha önce nerede yasadığınada bağlı,ben küçük bir yerden oraya gittiğim için çok beğenmiştim...birde eşimle orada tanışmıştık üniversitede...tüm güzel anılarımız orada kaldı:-(( ah naren ya yaramı kanattın:-)))

:)))) kız malum yerdeki kanamasın da neren kanarsa kanasın :)
işin şakası canım ya hiçbiryerimiz kanamasın

valla ben ankaralıyım ankarada okudum ama senn de bildiğin gibi şuan elazığdayız palu die bi ilçesinde

burdan sonra bana belki cennet gelebilir

kesin gideri yerim ikimizin yerine tatlım ben gezmeyi yemeyi içmeyi seven bir tipim zaten sen güzel yerleri söle şimdiden kocama hava atayım biraz :)

proctologu dün kullandım bir de bugün ama henüz tuvalete cıkmadım korkumdan sadece rahat oturabiliyorum suan sen de bi dene işe yarar inşallah canım

bende ünide yakalandım bu hastalığa katı beslene beslene işte kronikbasur die deiştircem nikimi zaten :))

adanada oturduğun yere göre adanaya bakışın değişiyor,umarım güzel bir yerden ev tutarsın...real var canım alışveriş merkezi,sinema salonları falan var baya hoş,carrefour var,o civarda güzel gezilecek yemek yenilebilecek yerler var...emin ol mutlu olursun..yalnız öğretmenlik için ideal bir yer diyemem..bende stajımı adananın okullarında yaptım 2 yıl,büyükşehir olmasından kaynaklı,sanırım o konuda biraz sıkıntı çekersin....

aman acılı adana bol yiyim deme benden beter olursun sonra:-))))

neyse konumuz neydi,hemoroit:-)))))

naren soracağın bişey olursa özelden yaz cevaplarım ,elimden geldiğince yardımcı olurum...

canım biz askeri lojmanlarda kalcaz

bu arada ilgin için tesekkür ederim

acıyı cok seviyorum ama bu malum yerden dolayı yiyemiyorumm gecsin devam edew3rim gibi gelio bana :)

Naren ben adanalıyım ve adanada yaşıyorum.Yemeyi seviyorsan adana tam sana göre.Askeri lojmanlarda güzel bir yerde sayılır.Enazından ben severim o tarafları üniversiteye yakın bir yerde.Yardımcı olabileceğim birşey olursa banada yaz.

ay çok güzel ya neye niyet neye kısmet,hemşerileri bulduk:-))) nevergiup çok şanslısın ya adanada yaşadığın için....neyse narende gitsin adanaya en geç eylülde bende oradayım,havalar serinlesin biraz :eek: bebişler yanmasın sıcakta:-0

neslihancımmm canım cok sevindim ya
seremim beklerim o zaman eylülde arkadasım o zamana kadar hemoroidimizzde gecsin kebap yiyek :))

valla topikle ilgili olsun die illa hemoroidi yazıom kız :p

arkadaslar ben sezeryznla dogum yaptim halde hemoroidim cikti normal dogum yapan bir arkadasim hematab diye bitkisell bir hap var ondn kullanmis simdi aldim bende kullanmaya yeni :eek:hapin

X