• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra gögüslerde oluşan çatlaklar

selina79

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
1.489
2
316
İzmir
benim gögüslerimdeki deri catlamis baya. Gögüslerim ögle aman amanda sismemisti ama baya derin catlaklar olusmus. Ve kızarık catlaklarda degil beyaz.
Emzirmenin sonunda birde gögüsler kücüldügünde bilmiyorum nasil olucak valla.
Sizde varmi böyle bir durum, yada özel uyguladiginiz bir ürün varmi?

ben de aynı dertten muzdaribim ne yazık ki... dün forumda dolaşırken "krem sera" die bi kremin ii geldigi yzıyordu. denemek lazım pişik kremiymiş ama etkisini gormuş alan kişi

Ben 18 yaşlarındayken hızlı kilo alıp verdiğimden dolayı zaten oluşmuştu göğüste çatlaklar hamişkende katmerlendi sinir oluyorum ama üzgünüm kızlar hiçbi krem ve hiçbişey geçirmiyo bunları hele de beyazlandıysa tamamen kalıyo ben herşeyi denedim krem yağ ama yok hiç çagresi bunun:çok üzgünüm:

banada doktor beyaz tenlıler cabuk catlıyo o yuzden bole oldun dedı annene bak kendın catlayıp catlamıycagını anlarsın beyaz tenlılerde oluyo kremde fark etmıyo dedı bende bayagı beyazım ne yazıkkı

Aynen dediğin gibi canım beyaz tenlilerde daha çabuk oluyo yada daha çabuk görünüyo ama ben çaresini bulamadım henüz 12 senedir bulan olursa bana da haber versin laelaelaelaelae

aynen bende ıstıyorum o careyı :( annemde dıyo bırak cocugun neler cektıgını gorur buyuyunce babasıda nasıl bedavadan baba oldugunu senın ıse neler yasadıgını hatırlar dıyo :D tesellıye bak

haha oda iyi. Ya daha cogalmasin diye düsündüm birseyler alsam mi diye, ama simdi sürcem sonra emzirmek icin gene silcem pek ise yaramicak sonra herhalde.catlaklar gecsin diye degildi daha cok olmasin diye. Bende cok beyaz tenliyim ama annemde catlak falan yok :sinifsinif: Hepsi bendeee alsanaalsanasmile

benim bacaklarımda cok var ama hepsi kırmızı acaba beyaza dönermi????

Back