• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra göğüsler ne zaman eski boyutunu buluyor???

• Konu Sahibi Konu Sahibi şeker kız kendi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ş

şeker kız kendi

Ziyaretçi
Şirin anneler, sizlere bir sorum var. Ben 32. haftayım da benim göğüsler o kadar ağırlaştı ki, anlatamam...Doğumdan sonra bir numara daha büyüyecekler..eyvah eyvah!!!
Şimdi ben bebeğimi düzenli emzirmeyi düşünüyorum da... peki ne zaman yine eski sütyen ölçülerime kavuşurum, sizin tecrübeleriniz ne?
Şimdiden teşekkürler:uhm:

canim tecrübeme dayanarak söylüyorum eski ölçüsüne dönmesi imkansiz yani bende olmadi ama biryerde okumustum bebegini düzenli 3 yil emzirirsen eski haline döner diyodu

ben yeni sütten kesmiş bi anne olarak dönmiceeeekkkkk diyorum..ve hatta sünger gibi olucak...aşağı doğru iniyolar....çok kötü bi görüntü...acı ama gerçek..

ben hamile olmadan öncede şimdide aynı sütyenlerimi giyiyorum.göğüslerim büyük olduğu için dahada büyür diye çok korkmuştum ama öyle olmadı.sadece biraz ağırlık var sütten dolayı okadar.

arkadaslar bende cok merak edıyorum? ..
lütfen daha fazla yazın herkesın kı aynı olmuyordur degılmı? eskı halıne de donen var dır degilmii? evet deyin lütfen benneyaptımki :bbo: :çok üzgünüm:

kizlar dimeyin yaaa
ama benim kuzenim maasallah
iki yil emzirdii
bi gorun dimdik ayaktalar yikilmamislarr
maasallah bi gorseniz kiz gogsu gibi

kizlar dimeyin yaaa
ama benim kuzenim maasallah
iki yil emzirdii
bi gorun dimdik ayaktalar yikilmamislarr
maasallah bi gorseniz kiz gogsu gibi

yaşasınnn ! :hooray: demekki böylede olabılıyorr çok sevındım !.. :1rolleyes: :roflol:

valla iki uç ay sonra donuyor canım iki aydan sonra tek içimlık sut uertıyor sut bezlerı. benım 6ay oldu dimdik ve eskı bedenımde ve sutumde bol dusunun yani.

bende oglumu emzirdim .. sonra eski halini aldılarr.. şimdi yine hamileyim.. ve hala dimdikler. sarkma olmadı çok şükür.. saten okadar büyük gögsüm yok :)))))

benim biri daha büyük...bekarkende öyleydi..şimdi 90 giyiyorum..ama biri çok kötü oldu yaaaa

tam ne desek yalan olur
cunku herkesin vucudu farkli benimkiler eski haline donmedi ilkinde bunda biraz daha buyuduler ama insallah daha buyumezler

Kızlar,
Bu başlık baya önceden açılmış ama yakın zamanda birşey yazılmamış.Ben de önceden 75 takarken şimdi 85 oldular.Doğumdan sonra eski hallerine dönerler mi merak ediyorum.Eskiden S beden giyerdim, doğumdan sonra eski haline dönmezlerse tüm kıyafetlerimi değiştirmek zorunda kalacağım ya.Halbuki kıyafetlerimi çok seviyorum ben :(((

ben de 75 kullanıyordum kıyafetlerim de hep s beden
şu an 85 kullanıyorum doğumdan sonra daha da mı büyüycek.kıyafetlerimde m ve L beden giyinyorum şimdi.

47 kiloyla hamile kaldım.34.haftamdayım 10 kilo aldım.
ben de şimdiden düşünüyorum eski elbiselerimi artık kullanamayacak mıyım.ama kıyamam ya öyle beğenerek aldığım şeylerki nasıl atcam.ahh ahhhh.
yani tamam 47 olmayayım tekrar ama 51-52 oralarda kalayım.

canım kişiden kişiye değişiyor.
ben kızımı 20 ay emzirdim.bırakalı 1 ay oldu.eski sütyen oluyo olmasına ama görünütü aynı değil malesef.o hamilelik öncesi dirilik ve dolgunluk yok malesef ki...emzirme dolayısıyla biraz deforme oluyolar.belki zamanla düzelir bilemem...

Back