evlendiğinizde kendi düzeninizi oturtuyorsunuz ve kendinizden sorumlusunuz
istediğiniz gibi gezip,kendinize vakit ayırıyordunuz
hamile kalmayı düşündüğünüzde herşeyin eski düzenle gideceğini düşünüyorsunuz
ama yanıldınız mı?
aslında bebek sahibi olmakla hayatınızdaki en güzel şeyi yaptınız ama zamanla anlıcaksınız bunu
bebeğiniz size gülümsediğinde,emeklediğinde yürüdüğünde anneliğin zorluğunun yanında ne muhteşen bir durum olduğunu
oğlum 34 aylık sabah yatağından kalkıp yanıma gelip sarıldığında,öptüğünde yada her anne deyişinde ne büyük haz aldığımı anlatamam
bebeklik dönemleri zor kesinlikle
ama zaman geçtikçe daha rahatlıcaksınız
eski konulara bakarsanız sizin durumunuzu yaşayan ne çok anne olmuş ama şimdi daha rahatlamışlardır
ben ailemle aynı şehirdeyim ama annemin oğlumla bir gün yanlız kaldığını yada annemin oğluma mama yedirdiği olmamıştır
ablamın oğlunu büyüttüğü için yoruldu ve bana yardımcı olmadı
eşlerin ne kadar yardımcı olduğuda malum zaten
benim eşimde ilk zamanlar ben altını değiştirmem,mama vermem diyordu ama ben söylendikçe alıştı
tek çocukla ilgilenmek daha rahat
ben 2.bebeğim biran önce gelsin diye bekliyorum
oturduğunuz yerde arkadaş edinin yada bebeğinizle dışarı çıkın dolaşın
çünkü evde durdukça bunalırsınız
birde şunu unutmayın kendinizi mutsuz hissetmek,strese sokmakla elinize hiçbirşey geçmez
ama mutlu olmak adına birşeyler yaparsanız bu durumdan çabuk uzaklaşırsınız
bu arada ben sürekli tavsiye ederim bunu bebeğiniz için oyun halısı edinebilirsiniz,yada pusete takılan çıngıraklı oyuncaklardan alıp takabilirsiniz 6 aydan sonra mama sandalyesine koyup önüne oyuncak koyabilirsiniz
bunlarla ilgileni,rken bebiş sizde işinizi yaparsınız ben çok rahat etmiştim
bende zamanında kk da aynı şehirde oturduğumuz arkadaşları aramaya başlamıştım buluşma yaparız,tanışırız
bebekleri varsa daha güzel olur
ama bulsamda buluşma yapamadık
bekarlıktan arkadaşlarımla tesadüfen karşılaştık ve onlarında bebekleri olmuş hatta oğlumla araları az
buluşup dertleşiyoruz,geziyoruz,çocuklar hakkında konuşuyoruz inanki motive oluyor insan
çok uzun oldu
inş.biran önce bu durumu atlatırsın
sormak istediğin birşeyler olursa msjda atabilirsin burayada yazabilirsin