Dogumdan sonra erken gebelik

sevgim38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
843
1.401
63
42
Meraba kizlar 4 aylik bebegim var 41.gun adet oldum sonra 15 gun sonra bi daha kanamam oldu tek iliski yasadik esim korundu hamilelik belirtileri var bel agrisi adet sancisi gibi dayanamadim idrar testim negatif kafayi yiyicem insallah hamile degilimdir Rabbim isteyenlere versin insallah boyle bi durum yasayan varmi

Doğumdan sonra adet düzensizleştiği için böyle ağrılar olabiliyor. Bende 3 buçuk ay önce doğum yaptım, 2 kere adet oldum ama olmadan 1 hafta öncesinden kasık sancılarım başlamıştı. Sökülemediği için de olabilir

Insallah canim bebegim cok kucuk 3 cocugum var sukurler olsun Rabbimisteyene nasip etsin

Naptiniz hamilemisiniz sizinle ayni durumdayim nerdeyse adet tarihim gecdi dundu normalde tek bi iliski yasadik ama ben korundugum icin esim korunmadi dogumdan sonra ilk 40 gun nerdeyse oldum ama oyle lekelenme seklinde sonra ilk adetimi oldum ve daha olamadim

Ben dun adet goruyorum zannettim iraz geldi sabah oldu bisey yok agrilarim hala devam ediyo bugun kan testi yaptiracam bakalim artik tirsmiyor degilim

Cok sukur hamule degilmisim adet sancilerim hala devam ediyo bakalim ne zaman gelecek Rabbim isteyenlere versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…