doğumdan sonra değişen kocam

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
Kizlar doğum yapali 23 gun oldu. Esim cok değişti soğudu demeyecem ama bana karsi ilgisi farkli bi sekil aldi. Yani tabi kirkliyken cinsellikten söz etmemde ya acik olacam esim opmeyi cok severdi bise yapmasakta dokunur öper sözle istedigini falan belli ederdi. Simdi geliyor kizini opuyor onla ilgileniyor. Ama benimle ilgisi cocuk uzerinden gidiyor. Galiba beni sadece anne olarak gormeye başladı. Duygusal olarak eskisinden daha yoğun eskidn surekli sevdigini soylemezdi smdi her firsatta sevdigini onun icin cok degerli oldugumu söylüyor suprizler yapiyor ama gel gelim az yanassam uzaklaşıyor. 22 kilo aldm 10 kilom gitti dogumda ama yirtigim cok oldu acaba benden tiskindimi ? Sordum neden böyle diye gecistirip durdu istedigimi soyledim gecen gun ne dese begenirsiniz bi kac gun bekleyebilirmisin dedi . Sonra turlu bahaneler cok erken hamile kalabilrisin yok kizimizla ayni odadayiz falan. Ben de istemiyorum suan beraber olmak ama sadece denedim resmen redetti beni ki düşkündu bide benim tehlikem vardi gebeliktede olmadi beni aldatiyormu kizlar sizce klasik bi soz ama benim kocam yapmaz ya (

Doğumdan sonra böyle şeyler olabiliyor diye biliyorum. Kendinizi alıştırın, kötü düşünmeyin.

Canim oyle dusunme! Esinde yeni duruma alismaya calisiyor. Ona da kolay degil.Ve sende zaten suan istesende iliskiye giremezsin. eminim seni dusunuyordur. Belki kendini zorlamamani istiyordur. Hemen kotuyu dusunme. Ama senin onu denemen hos olmamis. Neden denemeye calisyorsunki iliskiye giremiyecegini bile bile.... Bebeginizin tadini cikar. Her sabah neguzel suslen puslen, bebeginizi beraber yikayin, tadini cikarin.

bence çok erken. bilemiyorum doğum yapmadım ama 23 gün çok erken değil mi? eşiniz istese daha tuhaf olmaz mıydı sizce de? bence şu an istememesi uzak durması gayet normal, aldatma olduğunu sanmam başka bir belirti yoksa içinizi rahat tutun. sanırım biraz da lohusa psikolojisine girmişsiniz acaba eşim beni beğenmez mi istemez mi vs

ben eşinizde olumsuz bir davranış görmedim

bence sen fazla abartıyosun eşin senin iyiliğin için demiştir sonuçta yeni doğum yaptın.. içini ferah tut

Doktor onun yanında erken, şukadar zaman geçene kadar bi'şey olmasın gibi bi'şey dediyse veya biliyosa oyüzden böyle geri duruyodur.
Hamilelik sürecinde de bi'şey yaşanmamış şimdi adam yaklaşsa belki devamı da gelir vs diye geri duruyodur.
Hem erkekler babalığı zamanla kazanıyo, dank ediyo oyüzden yeni duruma alışmasına biraz zaman versen?
Şimdi sen de yeni doğum yaptın abartıyo olabilirsin, kendini temkin et sürekli ben büyütüyorum diye
Allah bağışlasın bebeğinizi de

Canim bnce hic bu durumla dusunuo uzme kendini daha lohusasin kocan istese bile nasil birlikte olacaksin? Bisey yapmayacaksada kocan neden sana o sekildr yaklassin? Bnm hamileligim cok zor gecti hem kanamam vardi.hamileligim boyunca 2kez birlikte olabildik sadece.suan kizim 6aylik ve dogum yaptigimdan beri birlikte oldugumuz iki elin parmagini gecmez. Bunun aldatmayla alakasi yok emin ol.ama sen kendini salma sakin kendine bak bakimli ol heleki emziriyosan cok terliyo insan bide bu sicakta. Kirkiniz bi ciksin ondan sonra dusun bence bu seyleri. Anne baba olmanin tadını cikarin. Bu gunler gelmiyo bidaha geri:) buarada allah anali babali buyutsun ins

erkekler baba olduklarını geç anlarlarmışş..
Biraz zaman geçsin alışır..
Herşey eskisi gibi oolurr..
Hiç canını sıkma tatlım. .
Bebeğinizi Güle güle büyütün

Canım yaşadıkların gayet normal bir süreç. Eşin şu anda seni herşeyden önce anne olarak görüyor. Zamanla normale dönecektir. Bu arada Allah analı babalı büyütsün. Sağlık versin.

Bence hadi hadi demedinden daha iyi değil mi? Benim eşinde 1hafta olmamıştı doğum yapalı başımın etini yemişti hadi hadi diye, senin ki duruma alışmaya çalışıyor benim eşim daha çok üzerime düşmüştü çünkü kızımız yüzünden artık onunla ilgilenmeyeceğim diye korkmuş bence senin eşinde kızınıza alışmaya çalışıyor bit süre sonra eskiye dönersiniz

Olasılıklar&şanslar

Teşekkürler arkadaslar ya ben abartiyo olabilirim zaten herseye agliyorum gebelikte böyle deildim simdi daha hassas oldum. Beni anne olarak görüyor çekiciliğim gitti zamanla inşallah değişir. Aslinda hic olmadığı kadar romantik duygusl üstüme düşüyor bise istermisin diye ama iste kadin olarak görmüyor oda olur heralde sabredeyim :)

Sen neden lohusa halinle bunları dert ediyorsun ne kadar acele ediyorsun böyle!!! Bebeğin çok uslu galiba bu kadar şey düşünebildiğine göre:) Herşeyi kendi haline bırakıp sadece bebeğine odaklan lütfen, sanki rol değişmiş kocanın peşinden koşar gibi olmuşsun cinsellik için e adamda der haliyle bu kadın doğum yaptı birşeyler oldu diye..vallahi ben doğum yaptım 7ay önce bırak 23gün 2 ay kendime gelemedim bebek uyudu ben uyudum..Kocayı düşünen kim?
Sen bol bol bebeğini öp kokla, bırak babası da onu öpsün şuan.. sadece kendini ve bebeğini düşün eşin de alışacaktır. Herşey zamanla eskiye dönecektir, öyle tiksinme filan olur mu hiç ne kötü düşünceler..kocam aldatıyormu demişsin ya he orasını da ancak sen bilirsin..bu kadar iradesiz mi?

Ben artik su cumleye inanmiyorum kocam yapmaz insan ne hayalkirikliklari yasiyor.sen o kadar bebegini tasi ugras psikoljin alt ust olsun onlar baska seylerle ilgilensin.ama bence esin aldatiyor demek icin cok erken ihtimal vermiyorum daha cok yeni dogum yapmissin biraz sure ver

Şimdi cevap yazdım bunada yazayım istedim..Daha dur ya sen şuan hastasın ne kadın olarak görmesi adam gayet mantıklı yaklaşıyor daha ne istiyorsun ? Bu arada lohusalıkta ben ninni dinleyip ağlardım hormonlardan :)

Bir psikolog yazisindan alinti

Bazen babalar eşlerini eskisi kadar sevemeyeceklerini düşünerek uzaklaşma yönünde davranış geliştirebilirler.Çünkü eskiden sadece eş olan kadın bir anda anne olarak tüm toplumlardaki en yüksek, en kutsal değere ulaşmakta yani anne olmaktadır.Baba olan erkek, anne dediğimiz varlığa artık cinsel anlamda bir duygu geliştiremeyeceğini düşünebilir.Bu duygu hamilelikle beraber başlayarak doğum sonrası ilişkiyi olumsuz olarak etkileyecek en önemli sorundur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil atlattin canim bu durumu kizim ağlıyor ben agliyorum herseye icleniyorum ben böyle değildim gebelikte vardi ama bu denli değildi. Annem yanimda kaliyor zaten bise yapamayiz ben ondan talep gelmeyince ister istemez düşünüyorum ne yapim. Bide ona agliyorum hep kötü seyler düşünüyorum. Iyice kafayi yedim sen nasil atlattin. Bu arada kizim huysuz geceleri hic uyku yok bgn sabah 9.30 a kadar uyumadi. Simdide uyandi yine uyumuyor uykusuzluktan turetiyor olabilirmiyim kac gundur dogru düzgün uykum yok ama oyle uyku halindede degilim zorsunmuyorum galiba :) yorumun icin tesekkurederim

Bende bundan bahsediyorum beni anne olarak görüyor göğüsum onun icin sut makinası . Tamam suan bise olmaz ama en azından opebilir yok korktugum sey buydu oda basima geldi ona göre anneyim bakalım degisecekmi

düşündüğün gibi bişey yoktur eşim bana 50 gün yaklaşmadı hiç ama sonra herşe normale döndü olur böyle şeyler

Bende bundan bahsediyorum beni anne olarak görüyor göğüsum onun icin sut makinası . Tamam suan bise olmaz ama en azından opebilir yok korktugum sey buydu oda basima geldi ona göre anneyim bakalım degisecekmi

Hiç canını sıkma bu durum bir kac ay sürecektir..bu süre zarfında sende tatliları löp löp götürüp daha fazla kilo alma kocan bebeğe alışmaya çalısıyor ve de senin yeni haline dusünsene inceciktin bir anda şiştin dogum yaptin filan cinselliği etkilemesi çok normal he bide sürekli bebeği emzirdiğin için göğüslerinde geçici bi süre çekiciliğini yitiriyor :)) ben dogum yapalı 10 ay oldu eşim aynen şöyle sölemişti ônceden sürekli gögüslerini görmeye çalısırdım şimdi ortada olduğu için hiç cekici gelmiyor demisti sonra eskiye döndü tabi..bebeğinin keyfini çıkar Allah bağislasın..

İmza

Henüz erken canım valla ben uykusuzluktan gözümü açamıyodum maşallah sana diyeyim ama eşinin tepkisi gayet normal aslında seninde beklentin normal.duygusal bi dönemdesin ve çok hassassın şu an.emin ol zamanla herşey düzelicek.ben 10 ay önce doğum yaptım ve yeni yeni normal hayatımıza dönüyoruz İnan..bebekli hayat çok güzel bi o kadar da zor..Rabbim bu güzelliği herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…