- Konu Sahibi Perizekaaaali
Kizlar doğum yapali 23 gun oldu. Esim cok değişti soğudu demeyecem ama bana karsi ilgisi farkli bi sekil aldi. Yani tabi kirkliyken cinsellikten söz etmemde ya acik olacam esim opmeyi cok severdi bise yapmasakta dokunur öper sözle istedigini falan belli ederdi. Simdi geliyor kizini opuyor onla ilgileniyor. Ama benimle ilgisi cocuk uzerinden gidiyor. Galiba beni sadece anne olarak gormeye başladı. Duygusal olarak eskisinden daha yoğun eskidn surekli sevdigini soylemezdi smdi her firsatta sevdigini onun icin cok degerli oldugumu söylüyor suprizler yapiyor ama gel gelim az yanassam uzaklaşıyor. 22 kilo aldm 10 kilom gitti dogumda ama yirtigim cok oldu acaba benden tiskindimi ? Sordum neden böyle diye gecistirip durdu istedigimi soyledim gecen gun ne dese begenirsiniz bi kac gun bekleyebilirmisin dedi . Sonra turlu bahaneler cok erken hamile kalabilrisin yok kizimizla ayni odadayiz falan. Ben de istemiyorum suan beraber olmak ama sadece denedim resmen redetti beni ki düşkündu bide benim tehlikem vardi gebeliktede olmadi beni aldatiyormu kizlar sizce klasik bi soz ama benim kocam yapmaz ya
(