- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- Konu Sahibi Postmodernik
Ben bölüyodum çok yorulunca. Sorun olmaz diye düşünüyorum kalçam sıkılaşmıştıBen squatta 10. Gündeyim de gün içerisinde ara vererek yapmakta sıkıntı olur mu ki hepsini birden yapmayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bölüyodum çok yorulunca. Sorun olmaz diye düşünüyorum kalçam sıkılaşmıştıBen squatta 10. Gündeyim de gün içerisinde ara vererek yapmakta sıkıntı olur mu ki hepsini birden yapmayıp
Olmaz inş o çok keyifli oluyor da birlikte yapınca bakalım artık devamKıza birşey olmazsa olabilir
Benim 3 kilo fazlam var ama sanki daha çokmuş gibi duruyor vücudum sıkı olmadığın için o yüzden ben çok fazla ağzımı tutmuyorum abartmamak kaydıyla her şeyi yiyorum ama bi 10 gündür spora başladım bu sefer kararlıyımBen bölüyodum çok yorulunca. Sorun olmaz diye düşünüyorum kalçam sıkılaşmıştı
Sıkılaşmakta sorun yok sıkılaşılır. Ben sporla uğraşıyodum kolum kesilmeden önce. 15kilo fazlam var. Kilolu olmama rağmen spor yaptığım için zayıf duruyodumBenim 3 kilo fazlam var ama sanki daha çokmuş gibi duruyor vücudum sıkı olmadığın için o yüzden ben çok fazla ağzımı tutmuyorum abartmamak kaydıyla her şeyi yiyorum ama bi 10 gündür spora başladım bu sefer kararlıyım
Olmaz agirlik yerine kullanabilirsiniz hem ona oyun olur:)Komik olacak ama squatı yaparken kızımı kollarıma alıyorum ağırlık olsun diye yanlış mı ki acaba
Bende sporu sıkılasmak icin yapiyorum oyuzden dedigim gibi az tekrar ve agirlikla yapmaniz gerekiyor..alt karin egzersizlerine agirlik verin mutlaka hergun karin egzersizlerini yapin kollarin arka kismi icinde triceps hareketlerini yapmaniz lazim kalca icinde cok fazla hareket var:) squat ile kalmayin en azindan 4-5 kalca hareketlerinden yapin 10x4 yapsaniz bile yeterliBenim kilo vermekten çok istediğim sıkılaşmak aslında özellikle alt karın kollarım ve kalçalarımın sıkılaşmasını istiyorum
Ben Pazartesi başlayacağım çünkü şehir dışındayım Pazar gününe kadar sma söz spor arkadaşım üşengeçlik yokSıkılaşmakta sorun yok sıkılaşılır. Ben sporla uğraşıyodum kolum kesilmeden önce. 15kilo fazlam var. Kilolu olmama rağmen spor yaptığım için zayıf duruyodum
Telefon uygulamamdaki egzersizleri yaptım 3 gündür 1061 kalori harcamışım. Bacaklarım sıkı duruyo. Sende durumlar nasılHyperborea17 bugün tablodaki hareketler yapıldı ek olarak gece yatmadan önce alt karın egzersizleri yapacağım
Kalçam biraz sıkılaştı sanki eski kıyafetlere daha rahat giriyorum ama tam değil hala göbekte sabahları iniyor geceleri şişiyorTelefon uygulamamdaki egzersizleri yaptım 3 gündür 1061 kalori harcamışım. Bacaklarım sıkı duruyo. Sende durumlar nasıl
O normal sanırım. Akşama doğru vücut ödem topluyo. Uyuduğun zaman rahatlıyoKalçam biraz sıkılaştı sanki eski kıyafetlere daha rahat giriyorum ama tam değil hala göbekte sabahları iniyor geceleri şişiyor
Benim sezaryenden dolayı alt karın gevşek eskiden lastik gibiydi biraz toparlanma yoluna girdi bakalımO normal sanırım. Akşama doğru vücut ödem topluyo. Uyuduğun zaman rahatlıyo
Toparlanırsın inanıyorum. :)Benim sezaryenden dolayı alt karın gevşek eskiden lastik gibiydi biraz toparlanma yoluna girdi bakalım
Hahaha yalnız değilsiniz. Ben de geceleri dürüm bile söylerdim. Sonuç:3 ayda 67.8 ama sağlıklı besleniyorum. Hergün sporumu yapıyorum. 3-4 hafta oldu 65.2 oldum. O dürümleri,künefeleri,pişirdiğim pizzaları gece yemediğimde midem kazınıyordu. Şimdi iyiyimSquatı yaprım diğerini de yapacağım birazdan ama çok iştahım açıldı benim özellikle geceleri ya kilo vermeye gerek yok diyordum ama almaya başladım şimdiden Hyperborea17