Doğumdan sonra çok saldım spor için iradesizim benimle beraber spor yapıp destek olacak olanlar var

Ben bölüyodum çok yorulunca. Sorun olmaz diye düşünüyorum kalçam sıkılaşmıştı
Benim 3 kilo fazlam var ama sanki daha çokmuş gibi duruyor vücudum sıkı olmadığın için o yüzden ben çok fazla ağzımı tutmuyorum abartmamak kaydıyla her şeyi yiyorum ama bi 10 gündür spora başladım bu sefer kararlıyım

Benim 3 kilo fazlam var ama sanki daha çokmuş gibi duruyor vücudum sıkı olmadığın için o yüzden ben çok fazla ağzımı tutmuyorum abartmamak kaydıyla her şeyi yiyorum ama bi 10 gündür spora başladım bu sefer kararlıyım
Sıkılaşmakta sorun yok sıkılaşılır. Ben sporla uğraşıyodum kolum kesilmeden önce. 15kilo fazlam var. Kilolu olmama rağmen spor yaptığım için zayıf duruyodum

Benim kilo vermekten çok istediğim sıkılaşmak aslında özellikle alt karın kollarım ve kalçalarımın sıkılaşmasını istiyorum
Bende sporu sıkılasmak icin yapiyorum oyuzden dedigim gibi az tekrar ve agirlikla yapmaniz gerekiyor..alt karin egzersizlerine agirlik verin mutlaka hergun karin egzersizlerini yapin kollarin arka kismi icinde triceps hareketlerini yapmaniz lazim kalca icinde cok fazla hareket var:) squat ile kalmayin en azindan 4-5 kalca hareketlerinden yapin 10x4 yapsaniz bile yeterli

Squatı yaprım diğerini de yapacağım birazdan ama çok iştahım açıldı benim özellikle geceleri ya kilo vermeye gerek yok diyordum ama almaya başladım şimdiden Hyperborea17 Hyperborea17
Hahaha yalnız değilsiniz. Ben de geceleri dürüm bile söylerdim. Sonuç:3 ayda 67.8 ama sağlıklı besleniyorum. Hergün sporumu yapıyorum. 3-4 hafta oldu 65.2 oldum. O dürümleri,künefeleri,pişirdiğim pizzaları gece yemediğimde midem kazınıyordu. Şimdi iyiyim

X