Doğumdan sonra çok saldım spor için iradesizim benimle beraber spor yapıp destek olacak olanlar var

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
925
530
yaklaşık 6 ay önce sezeryan oldum vücudum özellikle karnım çok gevşekleşti çok fazla çatlak da var çok çirkin duruyor göğüslerim sarktı yağ tulumu gibi vücudum bebeğime ben baktığım için spora gidemiyorum yürüyüşe çıkmak bile güç evde neler yapabilirim bana yol gösterebilecek olanlardan yardım bekliyorum

Leslie sansone videoları var. Başlangıçta 1 mile videosu ile başlayın biraz devam edip günde 3 - 5 mile çıkarırsın kolay yapılması. Yediklerine dikkat edersen gider.

yaklaşık 6 ay önce sezeryan oldum vücudum özellikle karnım çok gevşekleşti çok fazla çatlak da var çok çirkin duruyor göğüslerim sarktı yağ tulumu gibi vücudum bebeğime ben baktığım için spora gidemiyorum yürüyüşe çıkmak bile güç evde neler yapabilirim bana yol gösterebilecek olanlardan yardım bekliyorum
Ben de 3 ay önce doğum yaptım ve dün Leslie ye başladım. Kilom 73 ve 60 a inmem gerekiyor.

evde sıkılmadan yapacağın egzersizler bana göre leslie zumba fitness blender.. ben 2.sezzeryan doğumundan iki ay sonra leslie ile başladım 3 yılı geçti hala sporu bırakmadım çok şükür. Bi alışkanlık haline geldi terapi hobi büyük bir zevk oldu benim için öyle ki işe gelmeden önce sabah 6 da kalkıp yapıyorum:KK49:

Geçmiş olsun. Sezaryen zor. Benim sadece sağ bileğim dikişli olmasına rağmen iş yapamadım. Ben de spora başlayacağım. Hala benimleyseniz size yapacaklarımı söyleyebilirim

Aa bi de çatlaklarınız 3 seneden fazla değilse hala kırmızılığı varsa biooil alın benim işime yaradı .hergün iki kere kullanıyorum

Geçmiş olsun. Sezaryen zor. Benim sadece sağ bileğim dikişli olmasına rağmen iş yapamadım. Ben de spora başlayacağım. Hala benimleyseniz size yapacaklarımı söyleyebilirim
Evet başlayalım kendi kendime squata başladım arada karın egzersizleri de yapıyorum ama düzenli değil

Evet başlayalım kendi kendime squata başladım arada karın egzersizleri de yapıyorum ama düzenli değil
Yarın başlayacağım. Yeni dikişlerim alındı. Bir de androidden leap fitness in bacak hareketleri uygulamasını indir. Kilonu ve boyunu kaydediyosun yaşını yazıyosun. Egzersizler var harcadığın kalorileri kaydediyor. Grafik oluşturup takip ediyorsun . Her gün belli saatte telefonuna egzersiz bildirimi geliyor

Yarın başlayacağım. Yeni dikişlerim alındı. Bir de androidden leap fitness in bacak hareketleri uygulamasını indir. Kilonu ve boyunu kaydediyosun yaşını yazıyosun. Egzersizler var harcadığın kalorileri kaydediyor. Grafik oluşturup takip ediyorsun . Her gün belli saatte telefonuna egzersiz bildirimi geliyor
Benim telefon iPhone o yüzden bu uygulama yok bende ya Apple storeda da yok maalesef

Denediniz mi? Ona benzer telefon uygulaması indirebilirsiniz. Ya da squat plank egzersizleri var
Baktım da bulamadım squatı yapıyorum kendim ama tek seferde değil bi 30 birkaç saat sonra 25 30 vs gün içerisinde ama tek seferde hepsini yapamıyorum plankte acayip zorluyor beni kollarım çok güçsüz sanırım en fazla 27 sn yapabildim şimdiye kadar

Eklentiler

• Screenshot_20190215-165854.png
    Screenshot_20190215-165854.png
    551 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20190215-165843.png
    Screenshot_20190215-165843.png
    463 KB · Görüntüleme: 57
Baktım da bulamadım squatı yapıyorum kendim ama tek seferde değil bi 30 birkaç saat sonra 25 30 vs gün içerisinde ama tek seferde hepsini yapamıyorum plankte acayip zorluyor beni kollarım çok güçsüz sanırım en fazla 27 sn yapabildim şimdiye kadar
30 günlük listenin plank kısmına pembeli listenin squat kısmını yapın 20 li günlere kadar yaptım. Az yoruluyorsunuz ve işe yaradı bende

Bu arada sevgili diyet arkadaşım,2 kilo verdim üç haftada elim alçılıydı egzersiz yapamadım

Tum vucut calisin ilk donemler sonra bunlari haftaya bölün yapacaginiz egzersizleri de eger kilo vermeye yonelik istiyorsaniz set ve tekrar sayisini yuksek yapin 12x4 veya 12x5 gibi ama sadece sıkılasmaya yonelik ise 8-10×3 veya 4 set yeterli olur mumkunse 5 kiloluk bir agirlikla baslayabilirsiniz..karin egzersizlerinide 20x3 veya 20x2 yaparak zamanla forma kavusabilirsiniz

Bu arada sevgili diyet arkadaşım,2 kilo verdim üç haftada elim alçılıydı egzersiz yapamadım

Tum vucut calisin ilk donemler sonra bunlari haftaya bölün yapacaginiz egzersizleri de eger kilo vermeye yonelik istiyorsaniz set ve tekrar sayisini yuksek yapin 12x4 veya 12x5 gibi ama sadece sıkılasmaya yonelik ise 8-10×3 veya 4 set yeterli olur mumkunse 5 kiloluk bir agirlikla baslayabilirsiniz..karin egzersizlerinide 20x3 veya 20x2 yaparak zamanla forma kavusabilirsiniz
Benim kilo vermekten çok istediğim sıkılaşmak aslında özellikle alt karın kollarım ve kalçalarımın sıkılaşmasını istiyorum

Komik olacak ama squatı yaparken kızımı kollarıma alıyorum ağırlık olsun diye yanlış mı ki acaba

X