Doğumdan sonra cinsellik bitti

ima ile falan olmaz cnm sen isten gelmeden guzelce makyajini yap kisa etek falan giy soyle bi suslen bakalim guzelce yemek yiyin film izleyin o zaman canlanir bi kadin oldugunu hatirlat ona gece yaklasinca da iste gecelik falan giy

Sen başlat

Bizde öyleydik. Birkaç kez söyledim düzelir gibi oldu ama sonra başa döndük ve bende artık konuşmaktan vazgeçtim. Ama altı ay değil de ayda bir yada iki kez oluyordu. Hamilelik dahil iki yıl böyle gitti. Şimdi de ben istemiyorum o gelmeden. Ama o istiyor. Yani o düzeldi ama ben eskisi gibi değilim sanki

Herşey elinde olsa sorarmiydi be reis
☺ şöyle anlatayım o zaman salonda yatıyosa sende git yanında yat ama şöyle güzel bi gecelik giy hafif parfüm sık makyaj yap duşa mı girdi bebeyi uyut sende gir yanına haşnafişne ya yapış senden uzağa mı oturdu sende git yanına otur elleş öp okşa kucağına otur kocam bana çay KOY de falan

Benim de 3 aylık bebeğim var benimki de ilk başlarda ayrı yatmaya başlamıştı ama napıp edip izin vermedim ayrı yatmasına. Cinsellik işini de konusuyorum ama daha çözüme ulaştıramadım.

Eğer çok yorulduğunu görüyorsa ondan üzülüp fazla yanaşmak istemiyor olabilir. Benim bebeğim 4 aylık geçen ay eşim beni yanına çağardı benimle konuştu " sakın yanlış anlama bebek seni çok yoruyor görüyorum oyuzden sana kıyamıyorum sorun bu sen hazır hissettiğinde bana söyle ben seni bekliyorum demişti. Bazen erkekler eşinden bir işaret bekleyebilir . Hanı sürekli bebekle ilgilendiğiniz için belki bide ben üstüne gitmiyim diye düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…