Doğumdan sonra cinsellik bitti

Erkekler çok düz yaratıklar, imaya falan basmıyor kafaları, çocuk uyurken git yanına otur, boynuyla falan oyna, hayırdır der mutlaka, kocam beni hiç özlemiyor ama ben onu özlüyorum de, çekinmekle varılmıyor bir yere, anasına kızdığımızda çemkirmeye çekinmiyoruz ama oynaşmaya gelince çekingeniz biz, hepimizde var bu durum, değiştirmek lazım biraz, ha gayret korkacak bir şey yok.

Erkekler çok düz yaratıklar, imaya falan basmıyor kafaları, çocuk uyurken git yanına otur, boynuyla falan oyna, hayırdır der mutlaka, kocam beni hiç özlemiyor ama ben onu özlüyorum de, çekinmekle varılmıyor bir yere, anasına kızdığımızda çemkirmeye çekinmiyoruz ama oynaşmaya gelince çekingeniz biz, hepimizde var bu durum, değiştirmek lazım biraz, ha gayret korkacak bir şey yok.
Sonra da gozleri disarida oluyor

Bizim bebekte bizi takipte anında ağlar 🤪🤣 hala uyku olayı uzamadı ya çıt yap hemen uyansın öpüşsek napıyonuz diyecek modda 😂😂

benim kocamda öyleydi bana kıyamadığını söylerdi hani çok yoruluyosun uykusuz kalıyorsun falan derdi ama dişiliğimi kullandım adam 40 ı zor çıkardı herşey senin elinde bence
İnsanın doğumdan sonra karnı bile inmiyormuş nasıl dişi olacağız😫😫😫😫beni de böyle şeyler bekliyor hayırlısı

Canım Seksi şeyler giy mesela eşini öyle karşıla. Eşinin sadece sekse odaklamasını sağla. Sonra bak Bakalım yaklaşımı nasıl olacak.Eğer hala aynıysa imayla olmaz gerçekten oturup ayrıntılı konuŞ.
Ne istediğini nasıl olması gerektiğini ya da onda ne değiştiğini.

Son düzenleme:
İnsanın doğumdan sonra karnı bile inmiyormuş nasıl dişi olacağız😫😫😫😫beni de böyle şeyler bekliyor hayırlısı
kız bende yeni doğum yaptım sayılır 3 ay oldu o zamanla gidiyor kafana takma :KK54: biz adamlardaki göbüşü görmüyoz onlarda görmeyiversin bi zahmet yap sen gene yapacağını belki daha çok hoşuna gider benim herif öyle dedi göbeğimle daha sexy olmuşum :KK30:

kız bende yeni doğum yaptım sayılır 3 ay oldu o zamanla gidiyor kafana takma :KK54: biz adamlardaki göbüşü görmüyoz onlarda görmeyiversin bi zahmet yap sen gene yapacağını belki daha çok hoşuna gider benim herif öyle dedi göbeğimle daha sexy olmuşum :KK30:
Kocamın göbüşü yok ki😭😭😭😭Adam sporcu kaslı fit vücudu var.Benim kocam göbeği hiç sevmez ki bana öyle bir şey demez😂

Konu başlığına bakın erkekler soğuyor genelde işte keşke öyle olmasa.
Hepsi soğumuyor, buradakiler uç örnekler, kim konu açar ki doğurdum ama kocam beni eskisi kadar arzuluyor diye, derdin olırsa paylaşırsın. Benim eşimde hiçbir değişiklik olmadı, 40ı zor bekledik

X