- 23 Temmuz 2022
- 103
- 14
- 28
- 28
- Konu Sahibi orkideguluo
-
Normal değil. Başka bir doktora git bence.18 nisanda dogum yaptim sezeryanla kanamam hiç bitmedi doktora gittim içini temizlemek gerek dedi perşembe gün kürtaj yaptı kanamam çok azalmıştı hafif ağrıyla şiddetlendi bu normalmi artik çok tükendim nolur yardım edin
Size herhangi bir ilaç verdi mi dil aştı veya vajinal kullandığınız? Eğer öyle bir ilaç kullanıyorsanız ondan da olabilir.18 nisanda dogum yaptim sezeryanla kanamam hiç bitmedi doktora gittim içini temizlemek gerek dedi perşembe gün kürtaj yaptı kanamam çok azalmıştı hafif ağrıyla şiddetlendi bu normalmi artik çok tükendim nolur yardım edin
15 nısanda ben dogum yaptım benımde kesılmedı kanamam yarın biyopsi yapılacak. Ay bu sene sezeryanla olanlar hep böyle oldu neden acaba18 nisanda dogum yaptim sezeryanla kanamam hiç bitmedi doktora gittim içini temizlemek gerek dedi perşembe gün kürtaj yaptı kanamam çok azalmıştı hafif ağrıyla şiddetlendi bu normalmi artik çok tükendim nolur yardım edin
Biyopsi ne demek kuzum çok fena oldum ben elim ayağım tutmuyor artik sen ne durumdasin15 nısanda ben dogum yaptım benımde kesılmedı kanamam yarın biyopsi yapılacak. Ay bu sene sezeryanla olanlar hep böyle oldu neden acababaska dra gidin ben iki üç dra gittim tekrar kendı druma gittim o biyopsi yapacak.
Özel hastaneye gittim kürtaj parası ödedim birde ama hala kanama yaNormal değil. Başka bir doktora git bence.
Hayir sadece antibiyotik verdi banaSize herhangi bir ilaç verdi mi dil aştı veya vajinal kullandığınız? Eğer öyle bir ilaç kullanıyorsanız ondan da olabilir.
Parça kalmış olabilir. Malesef dikkatsiz doktor çok fazla.Özel hastaneye gittim kürtaj parası ödedim birde ama hala kanama ya
Kirmizi kan şeklinde gunde 2 pedKanama nasıl? Günde kaç ped?
Bi devlete mi gitseniz?Kirmizi kan şeklinde gunde 2 ped
Rahimden parca alınacak. Bende öyleyim cok sancılanıyorym ve bulantım oluyor.Biyopsi ne demek kuzum çok fena oldum ben elim ayağım tutmuyor artik sen ne durumdasin
Doktor size kürtaj yaptimi pekiRahimden parca alınacak. Bende öyleyim cok sancılanıyorym ve bulantım oluyor.
Hayır yapılmadıDoktor size kürtaj yaptimi peki
18 nisanda dogum yaptim sezeryanla kanamam hiç bitmedi doktora gittim içini temizlemek gerek dedi perşembe gün kürtaj yaptı kanamam çok azalmıştı hafif ağrıyla şiddetlendi bu normalmi artik çok tükendim nolur yardım edin
Evet artık gidicem çok sagolun3 ay olmuş neredeyse. Hiç normal değil.
Gerekirse başka hastaneye veya doktora gidin.
İnşallah amin çok sagolunBenim kanamam da 2 aya yakın sürmüştü sezaryenden sonra ama pedler dolusu değildi kahvemsi leke şeklinde oluyordu çoğunlukla. İnşallah bir sıkıntı yoktur her şey yolundadır bir an önce kesilir de iyileşirsiniz
Merhaba bende 4 nisanda doğum yaptım hala kanamam bitmedi dr zylinda verdi 14 gün kesildi şimdi tekrar başladı 5 gündür devam ediyor doktor kürtaja gerek yok rahim iç duvarı ince dedi zamanla düzelecek dedi ama endişeliyim18 nisanda dogum yaptim sezeryanla kanamam hiç bitmedi doktora gittim içini temizlemek gerek dedi perşembe gün kürtaj yaptı kanamam çok azalmıştı hafif ağrıyla şiddetlendi bu normalmi artik çok tükendim nolur yardım edin
Merhaba bende 4 nisanda doğum yaptım hala kanamam bitmedi dr zylinda verdi 14 gün kesildi şimdi tekrar başladı 5 gündür devam ediyor doktor kürtaja gerek yok rahim iç duvarı ince dedi zamanla düzelecek dedi ama endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?