doğumdan sonra bir defa regl oldum,onda da hamile kaldım, diyenlerin forumu...

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Ben de bebeğimi kaybettim. Daha farklı bir hikaye ama ne kadar zor olduğunu kısmen biliyorum.
Bende bebeklerimi kaybettim erken dogimla 5 ay oldu ne zaman tekrar hamile kalirim zaten tup olucak,Allahim ne olur yardim etsin saglikli uzun omurlu bir evlat nasip et.

Bende bebeklerimi kaybettim erken dogimla 5 ay oldu ne zaman tekrar hamile kalirim zaten tup olucak,Allahim ne olur yardim etsin saglikli uzun omurlu bir evlat nasip et.
Allah sabır versin canım Ben 2 ay sonra hamile kaldım. Ama erken doğum olduğu için belki rahmin iyice dinlenmesini bekleyebilirler. Ama bana doktor en sağlıklısının 3 kere normal adet gördükten sonra hamile kalmak olduğunu söylemişti.

Mrb hamileliginz hayirli olsun bebeklrnzi ne zamn kaubettiniz tekrar kac ay sonra hamile kaldiniz tup bebekmi yaptrdiniz? Benmde tup bebekti ocak 18 de sezeryan dogum yptm bebegim öldu

Mrb hamileliginz hayirli olsun bebeklrnzi ne zamn kaubettiniz tekrar kac ay sonra hamile kaldiniz tup bebekmi yaptrdiniz? Benmde tup bebekti ocak 18 de sezeryan dogum yptm bebegim öldu

Tupdu evet,7 ay once ikizlerimi kaybettim,yine tup yaptirdim keseyi gormedik henuz.

Benim ucuzdu 3 ay ucuz tasidim,sonra biri gitti,ikizlerle devam ettim6.ayima gitdigimde suyum geldi normal dogum yaptim kaybettimm

Bayanlar ben dogum yapali 5 ay oldu kirkim ciktiktan sonra 1 kez regl oldum eşim sehir disinda calisiyor 10 gunlugune geldi dogal yolla korunduk o gittikten sonra 1 kez adet gördüm 2 ay olacak adet olmuyorum normalmi hamile kalma gibi bi ihtimal varmi sizce böyle olan varmi

Sanmam bende kizim 5 aylıkcen regil olmuyarak hamile kalmişim1 hafta once dr gitim 12 haftalık bebek kizim daha 8 aylık ve 1 kızım daha olucak :)

Sanmam bende kizim 5 aylıkcen regil olmuyarak hamile kalmişim1 hafta once dr gitim 12 haftalık bebek kizim daha 8 aylık ve 1 kızım daha olucak :)
Merhaba hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun :) benim bebeğim şuan 3 aylık ve daha yeni regl oldum bir gün öncesi de ilişki olmuştu ben çok istiyorum ama eşim 2 sene sonra diyor korkuyorum açıkçası hem istiyorum hemde eşimin tepkisinden korkuyorum sormak istediğim siz regl olmadan hamile kaldım yazmışsınız merak ettim

Aslinda ben 18 mayısda doğum yapdım 40 gün boyunca lohusalığım sürdü 27 haziran bitdi.
10 gün sonra 7 temuz ilk regl mi oldum ve 18 ağustos 2-cı regılmı oldum sonra hic regıl olmadım ama 2 ay hamile kalmadim dr sordum regıl olmuyorum diye: hamile değilsin hamile kalamasın regl olmadan endişelenme dedi ama 20 ekimde hamile kalmişim haberim bile olmamıs. ocakta dr gitiğimde 13 haftalık hamile olduğmu öğrendim.

Bende lohusalıktan sonra hiç olmadık daha yeni oldum kısmetimde varsa verir rabbim :)

Bende aşılama oldum tuttu 5 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım normal doğum yaptım sonra parça kalmşmı diye kürtaj oldum bir daha sizce hemen hamile normal yolla tedavi siz kalabilir miyim

Çok

Çok eski bir pos ama .. merak ettim
Çok eski bir pos ama eğer ki görürseniz içime bir kurt dusurdunuz 5 ay önce doğum yaptım. 40 im çıkar çıkmaz hemen adet oldm ve düzenli ayın 29 unda ader olmaya devam ettim. Fakat yaklaşık 54 gündür adet olmuyorum . Adetim 5 gün geçince test yaptım negatif çıktı . 10 gün geçti tekrar yaptım yine negatif .. yani benim halime olma ihtimalim olabilirmi

Yok canm doktorlar 9 aya kadar dzensiz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…