doğumdan sonra bir defa regl oldum,onda da hamile kaldım, diyenlerin forumu...

ilkimu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
248
3
arkadaşlar doğumdan hemen sonra 2. bebeğe hamile kalanlar, paylaşırlarsa sevinirim :)

ya ben doğum yapalı 3,5 ayı geçti hala regl olmadım çoook korkuyorum tekrar hamile kalmaktannn

ben doğumdan sonra 11 ay regl olmadım, tam kızım 11 ayını doldurduğu gün regl oldum, çoook dikkat etmemize rağmen, hamile kaldım.. meğer 2 hafta geç yumurtlamışım.. bak şu Allahın işine :))) önce çok garip geldi ama şimdi alıştım.. :)) aynı kaderi paylaşan arkadaşlar var mıdır ki :))

Nasıl yani regl olmana rağmen hamile mi kalmışsın :26: Benim bebeğim 5,5 aylık ve ben yeni regl oldum yani regl olmama rağmen hamile olabilir miyim? Bak bana da kuşku düşürmeyin şimdi

yok hamile kaldıktan sonra bir daha regl olmadım, sadece doğumdan sonra 1 kere regl oldum, onda da hamile kaldım bingo yani

doğumdan sonra anne emzirme dönemi yaşadığı için, emzirmek yumurtlamayı geciktiriyor ya da yumurtlamayı engelliyormuş.. o yüzden doğumdan sonra regl olmak gecikirmiş.. ben de 11 ay kadar olmadım.. süt korudu ama itiraf edeyim.. ama tam 11. ayda regl oldum. o da hani şu reglinin ilk günü +14-19 gün yumurtlama günü kabul edilir ya, o günlere dikkat ettim.. oysa ki emzirdiğim için yumurtlama faaliyeti gecikebiliyormuş, nitekim regliden ortalama 30 gün sonra döllenme olmuş... ne komik demi.. şimdi hamileyim.. şöyle bi durum var.. dolayısıyla regl tarihin gecikince yani 2. ay geldi mesela regl olmadın, test yapıyorsun idrarda da çıkmıyor, çünkü geç yumurtladığın için idarar testi negatif çıkıyor.. yani 1. ay 15 inde regl oldun diyelim.. yumurtlaman ikinci ayın 15. gününe yakın olunca sen 2. ayın 15 i geldiğine test yapıyosun hamile miyim diye sonuç negatif oysa ki, yeni döllenme olduğu için sonuç gözükmüyo... ufff ne yazdım beee :))

aman ne güzel kardeş kardeş büyürler insan planlasa gözünde büyür zaten ama oluncada süprizzzz))))

evet gerçekten, hemen hamile kalmak değil, 2. çocuğu bile göze alamayacak durumdayken, hayatıma yeniden bebiş gelmesi büyük süprizzzzzzz
hamilelik deneyiminiz oldu mu bilmiyorum ama, ya işte böyle aradan 1 yıl bile geçmeden tekrar doktora gittim, doğum kilolarımı bile verememişken tekrar tarttılar içimden "hay aksi" diyorum :)))
sonra yattım ultrason için, hemen karnıma vıcık vıcık tekrar o sıvıdan sürdüler.. içimden "gene mi yaaa" diyorum :) çok komik oldu yaaa.. ama şimdi alıştım tekrar hamile olduğuma .. doğumdan sonra uzun süre ayağıma olmayan ve yeni yeni giymeye tekrar başladığım topuklu ayakkabıları çıkarma ve babet giyme kararı aldım :)) elevit içiyorum :)) artık klasik hamile moduna girdim yani baya baya...
beni tek üzen şey, bebişimi sütten kesecek olmak.. o da olmasa ...
Allah isteyen herkese bebiş nasip eder inşallah...

Hımmm şimdi anladıııım. Bende dikkat edeyim kazaya urban gelmeyelim Evet şimdi düşününce sil baştan herşeye yeniden başlamak biraz kötü. Ama hayırlısı bu demekmiş. Bencede yakın yaşlarda iki kardeş olunca daha iyi bir anda ikiside büyür. Küçükken zor olacak biraz ama büyüğünce çok iyi olacak inşallah. İkizleri olan arkadaşım var oradan biliyorum. İlk zamanlar çok zorlandı ama daha sonra iki kardeş hep birbiriyle oynuyordu. Süper anlaşıyorlardı inşallah seninde doğumun güzel geçer. Güle güle bebeklerini büyütürsün inşallah...

işallah bakalım güzel bi hamilelik geçiririm ,
ilkinde çok pimpiriktim.. kim şu doktor iyi dese koşardım.. şimdi tek doktorla halledicem, sadece 1 doktora gidicem.. herkes başka bişey söylediği için insanın kafası karışıyo... umarım rahat bi gebelik ve rahat bi doğum olur :))

canım öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için çok rahatladım...benim gebelik kayıplarımın nedeni zaten araştırıldı canım...genetik testler...histereskopi yapıldı Gata da bir profesör yaptı hepsini...bu anlamda hiçbir sorun yok tek sorunum rahim ğzı yetmezliği...tek çaresi de dikiş ve sancıyı durdurabilmek..ben küçük şehirlerde olduğum ve düzgün takip edilmediğim için kaybettik bebekleri..dikişler geç atıldı ve sancılarımı önceden hissetmeme rağmen erken dönemde hastaneye falan yatırılmadım...o yüzden şimdi tüp bebeği yaptırdıktan sonra beni takip edecek çok iyi bir doktor arıyorum ama hastanede olması gerekiyordu özellikle üniversitede...çoğu doktor da bıraktı hastaneyi..ama Özgür bey sanırım doçent olduğu için bırakmamış heralde prof luk için kalmıştır

Merhaba uzun zaman olmus bu baslik acilali ama umarim cevap verirsiniz 7 aylik bi bebegim var ve dun hamile oldugumu ogrendim.cok karisik duygular icindeyim sizden ricam bana bu durumda olup yasadigi sıkıntılari ve ya bunun avantajli yanlari varsa bunlari paylasirmisiniz cok kotu durumdayim nolur

Bu kadar denk gelir :) benimde 7 aylik bir bebegim var ve gecen gun hamile oldugumu ogrendim..tedirginim ilk bebegim 34+4 te dogdu sikintili bir gebelik gecirdim..sezeryan ameliyat sonrasi bu kadar erken bir donemde muhakkak riskler vardir diye dusuniyorum. Haftaya dr uma gidicem bakalim ne dicek

Benim ilki normal dogum oldu sorunsuzda bi hamilelik gecirdim ama benim korkum bebegimin daha cok kucuk olmasi ikisine birden yetememek ogluma haksizlik edicekmisim gibi geliyo ama biliyorum boyle dusununce dogucak bebegimede haksizlik ediyorum ama kafam cok karisik

Arkadaşlar 15kasımda doğum Yaptım 39haftalıktı bebeğim doğduğunda.20kasımda kaybettim yavrumu yeniden ne zaman hamile kalırım sizce .yani adet olmam gerekiyor mu önce

Mrb.. 3 ekimde 3.cocugumu dünyaya getirdim ablası 3.5 yasında abisi ise 16 aylikti yanı 2. bebeğim 7 aylıkken hamile kalmışım 2 kücük çocukla zor bi hamilelik geçirdim ama başa gelen çekiliyor arkadaşım diyeceğim o ki beterin beteri var 2.de 3.de sürpriz bebek üstelik 2 korunma yöntemi birden kullaniyorduk ama nasipte olan oluyor sağlıkla büyürler inş aslında araları az olması iyi benim 3 tane üst üste olması istisna tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…