• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumdan sonra adet olmadan hamile kalanlar

Bsr33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
13
0
36
Merhabalar arkadaslar dogum yapali tam 2 yil oluyor ve 2 yildir adet olmuyorm bu surecte iki kez doktora gittim adet olmadigim icin emzirdigim icin olmadigimi falan soylediler ilac verdiler ama yine olmadi bu arada 2 yil boyunca korunmadik simdi size sorum kac gundur boyle adet sancisi gibi sancılar oluyor hafif hamile kalmis olabilir miyim boyle dogumdan sonra adet olmadan hamile kalan var mi aranizda.bu arada hala emzryrm

Yumurta oluşuyor muymuş peki doktor onu söyledi mi? oluşmuyorsa mümkün değil

En son gittiğimde doktor yumurtaliklarimda sknti olmadığını hersyin normal oldugunu sadece rahmimin tek cizgi oldugunu söyledi ama hamile kalir miyim diye sordugumda hayir kalmazsin demisti

Merhabalar arkadaslar dogum yapali tam 2 yil oluyor ve 2 yildir adet olmuyorm bu surecte iki kez doktora gittim adet olmadigim icin emzirdigim icin olmadigimi falan soylediler ilac verdiler ama yine olmadi bu arada 2 yil boyunca korunmadik simdi size sorum kac gundur boyle adet sancisi gibi sancılar oluyor hafif hamile kalmis olabilir miyim boyle dogumdan sonra adet olmadan hamile kalan var mi aranizda.bu arada hala emzryrm
2 yıl adet olmayanı ilk defa duydum 😳 Yani emzirseniz bile 2 yıl çok uzun bir süre. Bence mutlaka tekrar doktora gitmelisiniz, tedavi olmalısınız. Belki kist oluştu.

Valla bir ay once gittim ilac verdi kulalndim ultrasonla bakti cift hormon eksikligi olablir onun ilaci da emzirdiginiz icin sute gecebilir o yuzden tek hormon eksikligi ilaci veryrm bunu kullann olmazsa sutten kesince tekrar gelin dedi

Kendi sağlığınız için sütten kesebilirsiniz. 2 yıl olmuş zaten. Birde kilonuz var ise o da etkili adet olmamada

Back
X