Kanaman baya az olmuş genel olarak dogum sonrası.Merhaba arkadaslarr . Ben uc aydir dogum yapmisim .dogumdan sonra 5/6 gun kanamam olsu daha sonrasinda kesildi 40 ima yakin tekrar bikacgun kanamam odu azar azar . Ve suan bebegm uc aylik daha adet gormemisim . Sizce normal mi? Hamile olma olasiligim varmi? Ltfnn yardimci olurmusunuz ? Benim gibi olan varmi ? Kafayi yiceemm gercekden
Oylemi dersiniz .. insallah oyledir .. ve ben cocugumu emzirme yaninada birda mam veriyorum sadece birkere yanlislikla korunmadimKanaman baya az olmuş genel olarak dogum sonrası.
Ayrica dogum sonrası 1 yıla kadar adet gormemeyi normal kabul ediyor doktorlar.
Daha 3 ay olmuş, merak etme sorun degil.
Ama emziriyorum,adet olmuyorum diye hamile kalmam sanma sakın, mutlaka korunmalisin
Ama bikez bile olsa hamilede kalmiş olabilirsin.Oylemi dersiniz .. insallah oyledir .. ve ben cocugumu emzirme yaninada birda mam veriyorum sadece birkere yanlislikla korunmadim
İcim icimi yiyor insallah da dediginiz gibidir
İnsallah da oyle bisi yokdur bebegim daha cok kucukAma bikez bile olsa hamilede kalmiş olabilirsin.
Bi kan yaptirmani öneririm
Ben dogum yapali 5 ay olacak hala olmadim kizlar bu normaldr heraldebende 40 dan hemen sonra ilk adetimi oldum sonra aradan 4 ay geçtikten sonra oldum. bunun üzerindende 2 ay geçti hala yok. bir türlü düzene girmedi anlayacağın.
Bende de aynısı oldu 2 hafta kanamam oldu şimdi 40kım çıkacak yarın 40 gün olacak yani Doğum yapalı kanama geldi adet kanaması mı yoksa hala Doğumdan kalan kanamamı bende bilmiyorumMerhaba arkadaslarr . Ben uc aydir dogum yapmisim .dogumdan sonra 5/6 gun kanamam olsu daha sonrasinda kesildi 40 ima yakin tekrar bikacgun kanamam odu azar azar . Ve suan bebegm uc aylik daha adet gormemisim . Sizce normal mi? Hamile olma olasiligim varmi? Ltfnn yardimci olurmusunuz ? Benim gibi olan varmi ? Kafayi yiceemm gercekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?