Dogumdan Sonra Adet Nezaman Oldunuz ??

Merhaba arkadaslarr . Ben uc aydir dogum yapmisim .dogumdan sonra 5/6 gun kanamam olsu daha sonrasinda kesildi 40 ima yakin tekrar bikacgun kanamam odu azar azar . Ve suan bebegm uc aylik daha adet gormemisim . Sizce normal mi? Hamile olma olasiligim varmi? Ltfnn yardimci olurmusunuz ? Benim gibi olan varmi ? Kafayi yiceemm gercekden

Merhaba arkadaslarr . Ben uc aydir dogum yapmisim .dogumdan sonra 5/6 gun kanamam olsu daha sonrasinda kesildi 40 ima yakin tekrar bikacgun kanamam odu azar azar . Ve suan bebegm uc aylik daha adet gormemisim . Sizce normal mi? Hamile olma olasiligim varmi? Ltfnn yardimci olurmusunuz ? Benim gibi olan varmi ? Kafayi yiceemm gercekden
Kanaman baya az olmuş genel olarak dogum sonrası.
Ayrica dogum sonrası 1 yıla kadar adet gormemeyi normal kabul ediyor doktorlar.
Daha 3 ay olmuş, merak etme sorun degil.
Ama emziriyorum,adet olmuyorum diye hamile kalmam sanma sakın, mutlaka korunmalisin

Kanaman baya az olmuş genel olarak dogum sonrası.
Ayrica dogum sonrası 1 yıla kadar adet gormemeyi normal kabul ediyor doktorlar.
Daha 3 ay olmuş, merak etme sorun degil.
Ama emziriyorum,adet olmuyorum diye hamile kalmam sanma sakın, mutlaka korunmalisin
Oylemi dersiniz .. insallah oyledir .. ve ben cocugumu emzirme yaninada birda mam veriyorum sadece birkere yanlislikla korunmadim
İcim icimi yiyor insallah da dediginiz gibidir

Oylemi dersiniz .. insallah oyledir .. ve ben cocugumu emzirme yaninada birda mam veriyorum sadece birkere yanlislikla korunmadim
İcim icimi yiyor insallah da dediginiz gibidir
Ama bikez bile olsa hamilede kalmiş olabilirsin.
Bi kan testi yaptirmani öneririm

Arkadaşlar ben 11 ekimde doğum yaptım bugün biraz kan gelmiş ama adet kanı kadar çok değil . Acaba adet mi oldum anlamadım. Bu kadar kısa sürede olamam mümkün mü anlamadım da. Bu arada eşimle hiç ilişki yaşamamıştım. İlişkiden hır gün sonra oldu alakası olabilir mi . Başıma gelen varmı. Bana yazarmisiniz

Arkadaşlar ben kırkım çıktıktan sonra iki defa adet oldum bu ayın 14'ünde adet olmam gerekiyordu ama adet olmadım aynı durumu yaşayan var mı bebeğim dört aylık

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 62
Bende de aynısı oldu 2 hafta kanamam oldu şimdi 40kım çıkacak yarın 40 gün olacak yani Doğum yapalı kanama geldi adet kanaması mı yoksa hala Doğumdan kalan kanamamı bende bilmiyorum

Merhaba arkadaslar ben yeni dogum yaptım sadece 35 gün adet oldum sonra tekrardan 5 gün sonra adet gördüm ve bu beni korkutuyor sizce tehlikede miyim ? Bana yardımcı olur musunuz

Bende 13 ocak 2022 de dogum yaptım subatın 22 de 40mız çıktı ben adet görmeden 8 gün önce doğum kontrol hapı almaya başladım sizce hamile kalma olasışığım varmı

X