• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumdan Sonra Adet Nezaman Oldunuz ??

arkadaslar merhaba bende 2 bucuk ay önce dogum ettim,suan dogumkontrol hapi kullaniyorum ,doktorum emzirdigim icin cerazette diye bir hap verdi ve bunu sadece emzirenler ve adet görmek istemeyenler kullaniyormus,dediki bunu kullandigim sürece asla adet göremzsin dedi,türkiyede hem emzirip hemde 21 lik dogumkontrol hapi kullanan varmi ,yani zararlimi,yurt disinda kaliyorum bulundugum yerde eger dogumkontrol hapi kullaniyorsam ve emziriyorsam 21lik hap kullanamzsmisim ,yazin türkiye gittimi orada jinokologa gitmek istiyorum ama önce bir arastiraiym deidm

Son düzenleme:
ben de 4. ayda adet gördüm oğlumun o ay iştahı pek yoktu
emme aralığı azalmıştı sanırım o yüzden oldum erkenden
olmasaydım da olurdu rahattım eskiden ağrılı olurdu yine ağrılı oldu
belim ayaklarım stresi de cabası

arkadaşlar benimde doğumdan hemen sonra başladı 17 gündürde sürüyor daha ne kadar devam edecek bilmiyorum yaa :(

bende epidural sezaryanla doğum yaptım ve 2 sonra oldum çok korktum bir aksilik var sandım neyse ki sizinde öle olmuşşş

bende 3 ay önce sezaryen doğum yaptım kanamam 50 gün sürdü 10 gün geçtikten yani doğumdan 2 ay sonra adet gördüm 3. ayım doldu tekrar adet oldum fakat bu defaki yoğun oluyor çok korkuyorum bunlar normalmi acaba doktora gitmeyede çok korkuyorum doğum sonra.benimle benzer durumu yaşayan var mı:51:

2009 ağustosta doğum yaptım sadece lohusalıktan az bi zaman sonra adet oldum ama ondan sonra daha adet olmadım:18::18:

biraz uzun bi zaman değil mi sebebi neymiş öğrenebildin mi? olsan bi türlü olmasan başka türlü kadın olman ne zormuş:5:

aile hekimim emzirdiğindendir bi şikayetin yoksa ondandır bişey olmaz dedi zaten hiç bi şikayetim yok kızım deli gibi emiyo zaten o sağlıklı olsun da napayım :69::69:

slm benim kızım 9 aylık oldu üç kez adet oldum 50 gündür bişey yok eczaneden test aldım negatif yine de korkuyorum ya hamileysem emziriyorum ondan mı acaba

2009 temmuzda doğum yaptım.40 çıktıktan 1 ay sonra adet görmeye başaldım.düzenli adet görüyorum halada emziriyorum.emzirmenin bana bi faydası olmadı :9:

ben 3 ay sonra adet oldum 1 buçuk ayakadr emzirdim adetlerim şu an çok düzensiz:43:

Back