7 ay önca doğum yaptım.ilk geçen ay oldum.Bu ay daha olmadım. Geçti günüm ama normaldir diyorum. İlk doğumumdada böyle olmuştu bir yıl çok düzensizdi.İnşaallah biran önce olurum karnım felaket şişti çünkü.:Saruboceq:
benim doğumdan sonra 3 gün kanamam oldu sonra bebeğim sadece beni emdiği 6ay boyunca regl olmadım bebeğim ek gıdalara geçince 7. ayımızda regl olmaya başladım
tam 6 ay sonra oldum.şu anda ikinciyi görüyorum doğumdan sonra ağrılarım daha az sanki.önceden komalık oluyordum..kafamçokkarıştıgerçi epidural sezeryan yaptım ama.....
aynen ben de senin gibi oldum.. kırkımın çıktığı gün adet gördüm, on gün sonra da tekrar adet gördüm.. benim her iki doğumumdan sonra da bu şekilde gördüm adetlerimi.. bir sakıncası olduğunu sanmıyorum..
ben de 5 haziranda doğum yaptım.ilk 26 ekimde oldum sonra 28 kasımda.düzenli gibiydi 2 ay.ama bu ay olmadım.korkuyorum yaa tekrar hamile kalırsam diye.ama bu düzensizlikler normaldir herhalde..
benim de kırkımın içinde kanama bitmişken yeniden başladı ve bir hafta sürdü. kırk bittikten dokuz gün sonra yeniden başladı. inşaallah adet döngüsü başlamıştır ve inşaallah düzene girer...
doğumdan 4ay sonra oldum..ama sonrasında 2ay geçti ve ben adet olamadım.acaba normal mi bu durum.yoksa ilk adetten sonra her ay düzenlimi olması gerekiyo