Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 28 martta dogum yaptım 22 mayısta ılk adetımı gordum.sende yakında gorursun umarım gercı herkesın farklı oluyor.kımısı 4-5 ay sonra kımı hemen kımıde bır yıl sonra gorebılıyor merak etme.
benim de 2 ay olacak dogum yapalı sanırım adet oluyorum dogumdan sonra kanamam uzun sürdü,2-3 gün kesildi tekrar başladı bu kanamamın devamı mı yoksa adet mi oluyorum bilemedim ama adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum kasıklarımda
ben 7 ay sonra adet oldum ve bu arada stres yaşamadım bence yaşadıkların biraz psikolojik şu dönemde stres yapmaması lazım adaptasyon süreci bence yeni bir bebek kolay değil zor dönemler anlıyorum relax ol cnm
bende 40 dan hemen sonra ilk adetimi oldum sonra aradan 4 ay geçtikten sonra oldum. bunun üzerindende 2 ay geçti hala yok. bir türlü düzene girmedi anlayacağın.
yaklaşık 6 ay sonra regl oldum ve beter bir ağrı ile kovadan su dökülür gibi battım çıktım ne yazıkki! isyan etmiştim nden hastalandım die biran için .....
15 temmuzda doğum yaptım 15 aralıkta ilk reglimi oldum 40 tan sonra kanamam gelmişti ama adetmi değilmi bilemedim inş öteki ay olurum gene düzene girer...
bende 40 ım çıktıkta bir hafta sonra adet oldum 40 gündürde tık yok gebe kaldım sandım test yaptım bişey yok ama korkuyom adet olsam gitcem hemen spiral taktırcam