kızlar dogumdan sonrabi kere adet gördüm ve üç aydır adet olmuyorum .diyet yapıyorum spor yapıyorum emziriyorum kilo veremiyorum .adet olamamak buna neden mi sizce..
Kılo verememen büyük ihtimal adet düzensizliğinden kaynaklanıyor ne kadar suredir adet gormuyorsun bende 3 ay önce doğum yaptim halen olmadım yarın doktora gidicem sende mutlaka doktora gitmelisin canım
Aa cnm coktan gitmeliydin doktora ben almanyadayim 40 bitti gittim doktor asagidan bakti resmen karnimda yuvarlar bi sey vardi hatta guldu doktor bu bebek degil kan dedi bir hafta sonra kanaman olacak dedi ve gercekten 1 hafta sonra oldum 20 gun surdu kanamam artik bikmistim bu sayede 4 kilo gitti 78 oldum spor yaptim diyet yaptim 1 ayda 6 kilo verdim ve artik adetimde duzenli ikimizde ayni dogum yapmisiz bende 5 ay oluyor ama hemen git cnm
Aa cnm coktan gitmeliydin doktora ben almanyadayim 40 bitti gittim doktor asagidan bakti resmen karnimda yuvarlar bi sey vardi hatta guldu doktor bu bebek degil kan dedi bir hafta sonra kanaman olacak dedi ve gercekten 1 hafta sonra oldum 20 gun surdu kanamam artik bikmistim bu sayede 4 kilo gitti 78 oldum spor yaptim diyet yaptim 1 ayda 6 kilo verdim ve artik adetimde duzenli ikimizde ayni dogum yapmisiz bende 5 ay oluyor ama hemen git cnm
Kilo kismina net bisey soyleyemem ama dogumdan sonra adet olmaman emziriyorsan bi problem degil. Emzirdigi sure boyunca hic adet olmayan var. Ben ilk adetimi oglum 10aylikken olmustum.ve doktor kontrollerine de gittim bu surede. Hersey yolundaydi normal dedi doktor da emzirdigim icin.