• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra 9 ay geçti hala adet olmadım. Hamile kalmış olsam ne zaman belli olur?

kullanicigunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
161
93
48
Merhaba. Doğumdan sonra hala adet olmadım. 9 ay geçti ve bu ay Eylül 1 de bir birliktelik oldu yanlışlıkla eşim içime de boşaldı. Daha adet im olmadığı için gebelik testini ne zaman yapmalıyım ya da hamilelik şansı düşük bir dönemde miyim acaba falan falan bilemiyorum. Erken gebelik testleri ne zaman yapılsa çıkıyor? Yani birliktelik üzerinden 13 gün geçti şimdi yapsam çıkar mı? Doktora da şu pandemi zamanında gitmek istemiyorum.

18 aylıkken oldum. 2 yaşa kadar normal demişti doktorum. En iyisini doktorunuza sorarak öğrenebilirsiniz

6 ay oldu hala adet olmadım.. Eğer korunma yoksa gebelik ihtimali var. İlişkiden sonda normal gebelikte olduğu için 12 gün sonra test yapsanız çıkar..

Kuzenime de süpriz olmuştu aslında. Süt korur demiş doktoru, o da korunmadı. Oğlu 5 aylıkken, ikinci oğluna hamile kaldı.

Back