Balon gibi sistim de sistim. Dogumun planlandigi sabahin onceki gecesi suyum geldi ama böyle kovayla dokmus gibi olmuyor azar azar geldi. Sonra sancilar basladi once aralıkları coktu sonra sıklasmaya basladi finalde de dogum gerceklesti. Bu belirtilerden once bariz baska bir sey olmadi bende.
Balon gibi sistim de sistim. Dogumun planlandigi sabahin onceki gecesi suyum geldi ama böyle kovayla dokmus gibi olmuyor azar azar geldi. Sonra sancilar basladi once aralıkları coktu sonra sıklasmaya basladi finalde de dogum gerceklesti. Bu belirtilerden once bariz baska bir sey olmadi bende.
Doğumdan 3 gün önce doğum nişanı denilen akıntı geldi, doğuracağım günün önceki gecesi düzenli olmayan ama her zamankinden farklı ağrılarım oldu, gece de her ayağa kalktığımda yavaş yavaş suyum geliyordu
Hiç acı sancı yaşamadım, suyum da gelmedi. Doktorla konuştuk suyu azalmaya başlamış diyince operasyonla kavuştuk son ay iki ay nefes almak, eğilmek ve çiş tutmak çok zor.
Kaynanam bize gelip hakaret etti o gece kanamam başladı sinir stresten2 gün sonrada doğurdum 8 aylık erken doğum oldu
Suyum sızıntı şeklinde gelmiş doğum yarıyı geçmiş vaziyette acilen sezaryen doğuma alındım