• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan önce İyi anne olamazsam endişeniz oldu mu ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
12 haftalık Hamileyim. bazen bebeğine ilgisiz ihmalkar annelere beslenmesine dikkat etmeyen annelere falan denk geliyorum sosyal medyada çevrede vs ya da çocuğuna sokakta düzgün davranmayan anneler falan. Ben çocukken anne baba tarafından pek ilgilenilmeyen öyle kendi kendine büyüyen bi çocuk oldum bunun eksikliklerini çoğu şeyde yaşıyorum sevgimi gösteremem biriyle aramda bağ kurmam gönülden sevgi hissetmem zor oluyor vs bu tamamen benle alakalı bişey tabi ama bu sevgisizlik anneliğime yansır mı diye düşünüyorum bazen.Annelik çok farklı bişey ama yukarıda bahsettiğim gibi anneler de var yok değil bazen ya iyi anne olamazsam ya ben de özensiz ilgisiz davranırsam diye bazen korkuyorum bu anneliğime yansır mı sizce ya da bunun olmaması için ne yapmalıyım

( hamile kalmadan önce başladım çocuklarda kişisel gelişim için hep bişeyler okudum öğrendim ama okumakla uygulamak aynı olmayabiliyor )

Ben hiç böyle hisler yaşamadım kendimden emindim çok şükür öyle de oldu . Fazla düşünmek iyi değil

Ben bu konularda kitap hiç okumadım.
Her bebek biricik.
Huyu suyu farklı.
Allahım layıkıyla yetiştirmek nasip etsin inşallah.

Önemli olan bol bol sevgi vermek, banyosuna,beslenmesine ve uykusuna dikkat etmek benim kendi kurallarımdı.

Bunlar dışında farklı bir iş yapmadım zaten.

Back