- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
12 haftalık Hamileyim. bazen bebeğine ilgisiz ihmalkar annelere beslenmesine dikkat etmeyen annelere falan denk geliyorum sosyal medyada çevrede vs ya da çocuğuna sokakta düzgün davranmayan anneler falan. Ben çocukken anne baba tarafından pek ilgilenilmeyen öyle kendi kendine büyüyen bi çocuk oldum bunun eksikliklerini çoğu şeyde yaşıyorum sevgimi gösteremem biriyle aramda bağ kurmam gönülden sevgi hissetmem zor oluyor vs bu tamamen benle alakalı bişey tabi ama bu sevgisizlik anneliğime yansır mı diye düşünüyorum bazen.Annelik çok farklı bişey ama yukarıda bahsettiğim gibi anneler de var yok değil bazen ya iyi anne olamazsam ya ben de özensiz ilgisiz davranırsam diye bazen korkuyorum bu anneliğime yansır mı sizce ya da bunun olmaması için ne yapmalıyım
( hamile kalmadan önce başladım çocuklarda kişisel gelişim için hep bişeyler okudum öğrendim ama okumakla uygulamak aynı olmayabiliyor )
( hamile kalmadan önce başladım çocuklarda kişisel gelişim için hep bişeyler okudum öğrendim ama okumakla uygulamak aynı olmayabiliyor )