merhaba hanimlar,
39+4 gunluk ikinciye hamileyim , kadin doktorum bundan iki gun once beni hastaneye yonlendirdi suni sanci verip dogum yapabilmem icin cunku birinci cocugumda cok buyuk sorunlar yasadim gec gelmisti ve suni sanci verdiler 24 saat sonrada sezeryana aldilar,
bu hamileligim sorunlu gecmesin diye suni sanciyi verip bosuna bekleyip aynini yasamayim diye doguma yonlendirdi,
fakat bugun hastaneye gittim suni sanci icin nedendir bilmiyorum ordaki doktor cok gozumu korkuttu, once konuya daha erken neden gununuzu gecirmiyosunuz beklemiyosunuz dedi sonra bana normal dogumu beklemem gerektigini soyledi, bende normal dogum olmicani bosuna beklemem gerektigini soyledim,
sonra bana suni sanci verdiklerinde ameliyat yerimin patliyabilicegini ve buyuzden normal sancilarimi yada direk sezeryana termim almami soyledi, bende kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum dedim,
yani anlicaniz doktor bugun beni basindan def etmek istedi gibi geldi bana cunku diyorumki haftaya gelirsem suni sanci vericeksiniz ozamanda dikislerim acilabilir dedim,
oda diyoki ama enazindan beklemis olcaksiniz dedi, bende dedimki ben bile bile nasil o gunu bekliyim dedim cok stresteyim simdi ztn 4 gecedir uyuyamiyorum,
bugun hastaneye gittigim gibi rahatlicagima tam strese soktular beni,
yani normal dogumum kendiliginden baslamassa suni sanci vercekler ama asiri derece korkuyorum cunku dikisim patlicakmis ve bebekte bende tehlikeye giricekmisim
bana yardim edin nolur belki aranizda ayni sorunlari atlataninizda vardir neyapicam simdik ben