How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

dogumdan 1.5 ay sonra bu normal mı ?

realist34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
274
2
96
Adana
merhaba kızlar... 45 gun once sezeryanla dogum yaptım...kanamam ılk haftalardan sonra oldukca azaldı ve koyu kahverngı olmustu..sonra tamamen sarıya dondu ve akıntı seklınde devam ederken bugun farkettım kı tekrar lekelenme olmus kahverengı...
kontrolumede dun gtmıstım dr ultrasonla kontrol ettı ve bı sorun olmadıgını soyledı...
fakat bugunku bu lekelenme kafamı karıstırdı ?bu normalmı yasyanlar varmı ?

Son düzenleme:
canım adetin başlamış olabilir.bazı kişiler uzun süre adet görmezken bazı bayanlarda hemen düzene giriyor. ben de sezeryanla doğum yaptım ve kanamam 2 hafta sürdü sonrası senin dediğin gibi ve bitti. tam 20 gün sonraysa önce lekelenme gibi başlayıp(ama bu üzün sürmedi yarım gün falandı) normal adet kanamasına döndü. ancak yinede doktorunla görüş nolur nolmaz bizler ancak yaşadıklarımızı söyleyebiliriz ama sağlıklı olmaz tabi

Ben doktora yeniden gitmedim ama benim kanamam da 43.gün sonrasında bitti derken yoğunlaştı 2 gün sürdü.Adetim başlamıştı.Genetik galiba annemde doğumdan sonra böyle olmuş hep.kırkbaşı mı ne deniyormuş..

evet bende ananeme sordum 40bası olmsssn dedı...ayy su eskı topraklarda olmasa halmız ne olacktı :)

Benimde 40 ım çıktı 4 gün sonra adet oldum doktorum yumurtalıklarımın hemen çalışmaya başladığını söyledi üstelik emziriyorumda hiçbir gecikme yaşamadım.

Back