Maalesef aynı olayı dün yaşadım ve perişan oldum.
İsparta Meddem hastahanesinde normal doğum yaptım 27 gün önce.
15 gündür dayanılmayacak bir koku ve azalmayan açık kahverengi akıntı sürekli. Meğer hep iltihapmmış.
Dün afedersiniz tuvalette taharetlenirken elime pütürlü birşey geldi, dedim acaba dikişler mi? Ama baya 1 TL büyüklüğünde çeksem gelecek gibi birşey, ayna ile baktım gerçekten beyaz birşey var. Çekiyprum geliyor hafif hafif. Ne bu dedim kendi kendime, rahimmi, iltihap mı, kist mi panikle herşey geliyor aklıma.
Doktoru aradım izinli imiş, bana dedi ki oraya kanaman dursun diye kendiliğinden eriyen birşey koyuyoruz o erimemiştir gitde ebeler kesiversin dedi. Gittim ebe baktı sonra üstüne şu yeşil örtüyü örtelim de sen rahat dedi
çıkan şeyi görmeyeyim diye. Sonra benim yaptığım gibi tuttu çekti parmaktan uzunca birşeyi çıkardı alttaki poşete attı. Sordum ne çıkardınız diye. Sürekli inkar etti. Dikiş ipinin ucunu çektim, siz yanlış düşünüyorsunuz, orası hep enfeksiyon olmuş… vs
Defalarca ben hissettim çıkardığınızı, evdede gördüm zaten vs dememe rağmen hep inkar etti…
Birde ozaman evde çekseydiniz güvenmiyorsanız dedi.
Aptal değilim herhalde gözümle görüp elimle ellediğim şeyin basit bir ip olmayacağını anlamicammı
Birde üstelik doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğim ve muayene ettiği halde bunu yaşadım…
Sonra neden şiddet var, neden doktorlara hemşirelere güven yok…
Neden ya neden… insan sağlığı bu kadar basit mi???