- 25 Mayıs 2011
- 400
- 130
21 gün önce doğum yaptım ve hastaneden çok memmun ayrıldım ,istanbul anadolu yakasında oturanlar bilir:ÇAMLICA ERDEM HASTANESİ..doğumdan yaklaşık bikaç gün sonra kanamam renk değiştirdi kahverengi akıntı gibi ama kötü kokulu bir şekilde geliyordu..ilk doğumum olduğu için doğum sonrası kanamanın kokulu olabileceğini düşündüm nette araştırdım doğum yapan bikaç kişiye sordum forumlarda onlarda kötü koku olduğunu söyleyince ihmal ettim malesef..taki düne kadar hep ertelediğim muayene işini artık yeter diyip gittim ve kızlar bu kokunun sebebinin doğum sırasında vajinada unutulan tampon olduğu anlaşıldı..gittiğim dr çok şaşırdı kontrole gitmedin mi doğum sonrası dedi..gitmiştim alttan bakılmasına rağmen bir şey söylenmedi..sonrasında ne mi oldu dr kocaman bir sargı bezi çıkardı ve çıkarırken bile dayanılmaz kokuyordu,malesef bu olay beni çok yıprattı dünden beri hem kendime kızıyorum niye ihmal edip başka bir dr a gitmedim diye hem de çok üzülüyorum çünkü bir sürü antibiyotik verildi bir yandan minicik bebeğimi düşünüyorum süte geçerse naparım diye bir yandan enfeksiyon riski kullanmasam o ilaçları daha büyük risk ..çıkmazdayım anlıycanız..sizden ricam hiç böyle bir olaya şahit oldunuz mu çevrenizde duydunuz mu ya da..nette hiçbir veriye ulaşamadım konuyla alakalı..çoook çook üzgünüm böyle olmayacak bir ihmale doğum sonrası denk geldiğim içinbebeğime baktıkça ağlayasım geliyor,suçluluk duygusuna kapılıyorum