ben 61 ile hamile kaldım, 75 ile doguma girdim. Doğumdan sonra 71 dim. şimdi bebeğim 50 günlük ve ben eski kilomdayım. yani 61.
Ancak hamilelikte alınan kiloların en az 1/3 ü vücutta toplanan suymuş. bu da bol sıvı alarak ve az tuz tuketerek vücuttan atılırmış.
bende 71 ile hamile kaldım 87 ile bitirdim .sezaryan ile doğum yaptım hastaneden geldiğimde yalnızca 3 kilo gitmişti emzirdikçe sıvı tükettikçe kilolar gitti 60 gün oldu 75 kilodayım 4 kilo kaldı o gitmiyor hatta bazen 5 olup tekrar düşüyor artık diet ve spor yapmam gerek göbeğim ve bel çevrem kalın hala çünkü
64 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim şimdi 66 kiloyum yani 2 kilom kaldı yemek yemeği fazla abartmıyorum çok fazla su içiyorum bu kadar hızlı kilo vermeyi ona bağlıyorum ben , oğlum henüz 1.5 aylık..
sanırım sütün olsun diye tatlı tüketmişsin çevremde tatlı çok süt yapar diyen çok vardı ama doktorum günde 4 litre sıvı tüket sütün olması için demişti ben öle yaptım canım..
59 ile hamile kaldım, 79la dopuma girdim. sezeryan oldum ve bir gün sonra 5 kg gitmişti.. 40 gün çıkmadan 66ya indim ama 7 ay boyunca bir gram bile gitmemişti.. 1 aydır rejim yapıyorum 3kg ancak gitti