• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumda Kaç Kilonuz Gitti?

ben 61 ile hamile kaldım, 75 ile doguma girdim. Doğumdan sonra 71 dim. şimdi bebeğim 50 günlük ve ben eski kilomdayım. yani 61.
Ancak hamilelikte alınan kiloların en az 1/3 ü vücutta toplanan suymuş. bu da bol sıvı alarak ve az tuz tuketerek vücuttan atılırmış.

bende 71 ile hamile kaldım 87 ile bitirdim .sezaryan ile doğum yaptım hastaneden geldiğimde yalnızca 3 kilo gitmişti emzirdikçe sıvı tükettikçe kilolar gitti 60 gün oldu 75 kilodayım 4 kilo kaldı o gitmiyor hatta bazen 5 olup tekrar düşüyor artık diet ve spor yapmam gerek göbeğim ve bel çevrem kalın hala çünkü

64 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim şimdi 66 kiloyum yani 2 kilom kaldı yemek yemeği fazla abartmıyorum çok fazla su içiyorum bu kadar hızlı kilo vermeyi ona bağlıyorum ben , oğlum henüz 1.5 aylık..

bir de hergün 2 şişe soda içiyorum sütün kalitesini arttırıyormuş sanırım onun da faydası oluyor..

59 ile hamile kaldım, 79la dopuma girdim. sezeryan oldum ve bir gün sonra 5 kg gitmişti.. 40 gün çıkmadan 66ya indim ama 7 ay boyunca bir gram bile gitmemişti.. 1 aydır rejim yapıyorum 3kg ancak gitti:(

Back