Meraba kızlaar benimde 2 aylık oğlum var ve haziran annesiyim.Hamile kalmadan önce 55 tim doğuma girerken 74ü gördüm toplamda 19 kilo aldım ki hayatımda ilk defa 60 ve üzerini gördüm.Doğumda 9 gitti 10 kaldı ki sezeryanla doğum yaptım. Bundan 3 hafta önce diyetisyene gitmeye karar verdim malum emziriyorum ve çok şükür ki sütüm azalacağına arttı ve oğlum 1 ayda 1.5 kilo aldı.Keşke diyorum doğum yapar yapmaz gitseymişim.Ve nerdeyse 3 hafta oluyor ben 3 kilo vermiş gözüküyorum.Ve yemem içmem herşeyim düzene girdi.Milletin ne dediğini takmayın kızlar ve diyetisyene gidin o sizin özel durumunuzu göz önünde bulundurarark size göre hazırlıyor herşeyi hatta ben vitamin bile kullanmıyorum diyetisyenim gerek yok dedi listede günlük alacağın bütün vitaminler var.Şİmdi 62 oldum hedefim önce 58 diyetisyenin dediğine göre yaşıma ve boyuma göre ideal kilomuş sonra 55 e ve iniebilirsem 53e inmek istiyorum.
18 kilo almıştım kızlar 8i gitti 10 kilo hala benle. baktım gitmiyor gittim bayramlık aldım napıyım işallah 6 aya gider ama emzirince rejim de yapılmıyor ki
ben de 16 kilo kadar almıştım.
bebeğim şimdi tam 30 günlük ve 5 kilo kaldı.
eski kıyafetlerim oluyor aslında ama göğüs sorunu sebebi ile ben pek rahat edemiyorum : )) :kedi:
47 kg ile hamile kaldım ve 68 kiloyla doğuma girdim
hastaneden eve döndüğümde 65 kiloydum
ve kimsenin ne dediği umrumda bile değildi
nasıl olsa verecektim o kiloları ve onunda tadını çıkardım
tombişkende güzelmişim :)))
2 sene geçti doğumumun üzerinden ve şimdi 55 kg ile hayatıma devam ediyorum....
bugün 2 haftalık oldu kızım. 85 ile hamile kaldım. Doğuma girerken 96 yı görüyordum. Normal doğum yaptım. doğumun ertesi günü 89 kg idim. bir kaç gün içerisinde 86yı görmeye başladım. göbek hala var ama kiloyu nereden verdim anlamadım:)
ayyy alyıldız bende vermek istiyorum ama gitmiyor doğumdan sonra 8 kilo yada 9 kilo gitti normal kiloma dönmem için 10 kilo daha vermem lazım ama yok kaldı bunlar bende (
64 kilo ile hamile kaldım 79 kilo ile doğuma gittim, 15 kilo aldım , ilk 9 günde 9 kilom gitti , şimdi 68.5 kiloyum , 4.5 kilom kaldı ama göbiş baya gittti :))
60 la hamile kaldim 69 la doguma girdim
1 hafta hastanede kaldim eve ciktigimizda kilodan sadece 3 u gitmisti, 3 hafta sonra gorenler sen cok zayiflamissin deyince tartilmak aklima geldi dun tartildim 60 kiloya geri dusmusum ama gobus hala duruyor ..
50 ile hamile kaldım 18 kilo aldım sezeryan oldum şimdi 25 günde 12 kilo gitti çok az göbeğim kaldı ama hala el ve ayak boyutlarım eskisine dönmedi popoda büyüdü bilmiyorum nasıl gidicek
ben norml dogum yaptım dgmdan 15 gun sonra 10.5 kg werdım yaklasık bı 8-9 daha wermem gerek eskı kıloma ulasmak ıcınn artık werırmıyım alırmıyım bılmıoyrum