Doğumda Kaç Kilonuz Gitti?

durulina

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
914
14
298
İstanbul
Ben normal dogum yaptım. Eve gelip tartıldığımda 6 kg gitmişti. Bugün 19 gün oldu dogum yapalı ve toplamda 9.5 kg gitmiş oldu..
Sizler ne durumdasınız kuzuslar?

canım bende normal dogum yaptım dogumla beraber 8 kılo gıttı ama su anda tartılmadım kac kılo oldum bılmıyorum:)

19 kilo aldm toplamda
70 kilo ile girdim doğuma ve 65 ile çıktım.
1 hafta oldu doğum yapalı şuan 62.5 olmuşum.
Kilom umrumda değilde karnım gitsin yeter

maşallah,ben çok kilo almadım..60 kilo ile gittim.şimdi 5.günümüz tartıldım..54.5 ...emzirme dönemini kilosuz atlatırsam çok güzel oolacak...zemuszemus

ben 16 kilo almıştım.
7.günde 9 kilom gitmişti
17.günde ise 11 kilom gitmiş.
şimdi tartılmadım ama herkes kurumuşsun ne bu böle diyo.
uykusuzluk resmen bitirdi beni.birde emzirdiğim için heralde yüzüm gözüm çöktü valla.herkes kızıyor bana ii bak kendine ölceksin diye bayanssulusmile
bende kilo vermek istemiyorum çok zayıftım şimdide maalesef öleyim sadece çok minik bi göbiş var o dümdüz olursa benden mutlusu yok.zaten eski pantolonlarım oluyor kilom dursun göbek gitsin kış kış göbeklere sempatiksalakcinni

Merhaba ben geçen sene ağustosta doğum yaptım arkadaşlar.
57 ile hamile kalıp 70 ile doğuma girdim. Mecburi sezeryan ve 3 gün hastanede kaldıktan sonra eve geldiğimde kilom 58,5 du. koskoca 3 gün sadece 1 saat kadar bi uykuyla durunca insan böle oluyoo.benneyaptımki
Şimdi ise hala aynı kilodayım 58-59 gidip geliyorum.

ben geçen senenin ağustos annesiyim..18 kilo almıştım..doğum sonrası 7kilom gitmişti..sütüm gelmeyince tekrar kilo aldım ama şu anda 61 kiloyum doğum öncesi 62 kiloydum..
göbişleriniz için acel etmeyin 6.aydan sonra birden gitmeye başlıyor 40 günde zaten rahminiz anca toparlanmış oluyor..:)))

Son düzenleme:
47 kiloyla başladım 65 le bitti yani 18 kilo aldım doğumdan sonra tartılamadım bu gün 22.gün 55 kiloyum 10 kilo gitmiş.40 ım çıkana kadar hepsi gitse iyi olur yoksa bayramda giyecek kıyafet yokk.eyvahedigeldismile

dogumdan sonra etegımı dememıstım olmamıstı nası moralım bozulmustu... dun denedım oldu cok mutlu oldum:):9.)

ben de 60 kilo ile hamile kaldım 18.5 kilo almıştım 20 gün oldu 11 kilom gitti ama daha fazla gitmeyecek gibi görünüyor

bende toplamda 12 kilo almıştım doğumdan 5 gün sonra tartıldığımda 10 kilo gitmişti
geçen sabah tartıldığımda bir kilo daha gitmiş ama biraz daha göbeğim var bakalım o ne zaman gidicek
bu arada bende sezeryan oldum

65 kiloyla girdim doğuma, şimdi 57 kiloyum. Hedefim 53 olmak. kaydirigubbakcemile2 Hamileliğe 62,5 kiloyla başlamıştım :)

65 le başladım 78 le bitirdim. doğumdan 2 gün sonra 71 dim. 10 gün sonra 63 düm. şimdi 66 oldum. aman süt olsun ye ye lerle geri alıyorum galiba

69 kilo ile başladım 86 ile doğuma girdim şimdi 77 kiloyum yani 9 kilo gitti ama diğerleri gitmiyor bende anlamadım yaa gerçi göbeğim hiç kalmadı ama bacaklarım çok kalınlaştı ve çatladı ne yapacağım bilemiyorum (

bugun tartıldım ve 20 gunde toplam dogumla beraber 13 kılo gıtmıs:):):) gerıye kaldı 8 kılo:):)

doğumda tam 10 kilo gitti ama şu anda acaip ödem var sanırım bi 10 kiloda onlar vardır ayaklarım fazladan ikişer buçuk gelir çok şişim ellerim kollarım felaker

66 kilo girdim eve geldim 2 gün sonra tartıldım 63 kiloyum... şok oldum valla bebeğim 2 790 sıvısıyla birlikte 3 kilo desek anca... 8 gün oldu doğum yapalı göbekliyim hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…