Doğuma Hazırlık dogumane odasinda moral ihtiacm var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
konuyu dağıtmak istemiyorum ama bence "pembe gözlük takmak" değil de, "biraz optimist olmak" şu zor hayatta işe yarıyor... "genelde pesimist olmak" yorar insanı, evet zor yıkılırsın, beklentin düşüktür çok mutsuz olmazsın, az hayal kırıklığı yaşarsın ama yorar insanı sanki...

haklısın çok ağır bir durum...ne desek boş...:KK43:
ben de çok istiyorum haber almak ama aynen dediğin gibi haber kötüyse tabi ki yazmasını bekleyemeyiz
umarım haberler çok iyi olur
ve umarım konu sahibi haber verir bize...

Dogru, biraz yorucudur. Bende bazen isterdim biraz optmist olmayi, herseyi iyiye yorumlamayi, ama iste ben bazen biraz fazla rasyonel bir insanim. Yani çok düsünürüm,herseyi degerlendiririm. Hatta ben diyorum aslinda realistim diye fakat esim bana pesimist oldugumu söyledigi için, kendime pesimist diyorum artik.

Konuyu bu arada dagittik, umarim konu sahibi kusumuza bakmaz. Ve gerçekten bende o bebeklerin saglikli olmasini dilerim, aci çekmemeleri, konu sahibi onlari en azindan tutabilmesi.. :KK43:

Bu konuya yazilan mesajlara inanamadim, ne kadar bilgisiz bir toplumuz.
Viable yani yasayabilir haftasi 24. Haftadir, 22 haftalik dogup yasayan bebekler de evet var, ama o kadar buyuk bir mucize ki haberlere konu olurlar.
Konu sahibinin bebeklerin canli dogup sonra vefat edebilirler, kimisi hic gormezse mutlu olur kimi bir dk da olsa hissedeyim der:
Buna sen karar vereceksin. Insallah mucizelerden biri seninicin gerceklesir ve bebegin yasar.
Her durumda Allah sabir versin, yardimcin olsun.
Normal dogum yapmani tavsiye ederim, sonrasinda cabuk toparlanirsin, sezeryan acisi cekerken elinde bebeklerin olmazsa daha travmatik olur. Yarana baktiginda icin acir ne bileyim. Normal dogum senin icin daha avantajli olacaktir.
Hem belli mi olur belki gelmeleri biraz gecikir ve yasama sanslari artar.
Sezeryan bir nevi mudahale olacaktir. Bol bol dua et. Allah yardimciniz olsun,

Allah yardimcin olsun canim
su kesesi disarda diyorsun dogum baslamis olmali
tek bebek 500 gr sa bu ayda uçuzzler daha kuçuk olur bunu hepimiz biliyoruz gelisimleri tek bebek gibi deildir sonuçta ortak paylasiyolar herseyi

ama insalllah bi mucize oolurda haberlere çikarsiniz bebeklerinle bizde burdan takip ederiz sizi ..

Canim umarım rabbim kucağına boş koymaz, düşük bi ihtimal tabi ama mucize işte rabbim dilerse olur

Ayyy çok güzel, hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah canım. Ama hiç korkmayın ne olsada olup geçecek, Allah güç kuvvet versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Arkadaslr bn 22+3 haftlik ücuz hamileyim. Ve 5 cm acilma var. Alttaki bebegin su keseside disarda. Ilk dogumum. Dr lar normal dogum diyor ama normal dogum yapip kucgim bos kalinca kendimi cok zor toplucm. Sezeryanla ameliyat agrisi cekerim en azindn diye dusunuyorum. Ve enfeksion degerim yukselmis tedavim birakildi dogum bklnio agrimda yok. Agrim olmazsa suni sanci verilckmis cok korkuyorum...

Canım ya üzüldüm şimdi haftaları ufakmış ama belli olmaz yaşayan var rabbim güç kuvvet verirse neden yaşamasınlar ki
dua edicem senin adına inşallah sorun çıkmaz

Ayyy çok güzel, hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah canım. Ama hiç korkmayın ne olsada olup geçecek, Allah güç kuvvet versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Son durumdan haberin varmı canım , sonuç kötüyse yani güzel olanı anlamadim haberin varsa bizlere paylas

konuyu tam olarak okuduğunuza emin misiniz? bebek ikonları falan???

Su kesesi dışarıda olunca doğum mu yapması gerekiyor ? Bir kaç hafta daha bebeklerini içinde tutabilse :KK43:

Son düzenleme:
X