A Ayd bz Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2020 79 52 18 26 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayd bz #1 Hanımlar 33 haftalık hamileyim bugün afedersiniz vajinamın içi çok ağrıyor korkuyorum sebebini bilen var mı acaba bir hafta önce kontrolüm vardı doktorum herşeyin iyi olduğunu rahim ağzının da kapalı olduğunu söyledi bu ağrıyı anlamadım
Hanımlar 33 haftalık hamileyim bugün afedersiniz vajinamın içi çok ağrıyor korkuyorum sebebini bilen var mı acaba bir hafta önce kontrolüm vardı doktorum herşeyin iyi olduğunu rahim ağzının da kapalı olduğunu söyledi bu ağrıyı anlamadım
Orhnanylmz Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2021 366 88 18 25 4 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayd bz #2 Gayet normal tatlim. Korkulacak birşey yok. Bebek büyüdüğü icin haliyle baskı yapıyor.
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.948 7.416 108 4 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayd bz #3 33 haftalık hamilelik normalde doğuma çok yakın değil. Bebek ağırlığından dolayı da olabilir ama açılma da olabilir. Bence kontrole gitmelisin yine
33 haftalık hamilelik normalde doğuma çok yakın değil. Bebek ağırlığından dolayı da olabilir ama açılma da olabilir. Bence kontrole gitmelisin yine