Arkadaslar iyi geceler. Bugun 36+0 olduk. Yavas yavas zaman yaklasmakta, bebegimin kilosu ve gelisimi yerinde oldugu icin doktorum 40 haftayi beklemeden gelebilir yuruyuslerine devam et dedi (32. ve 35. haftalar arasinda erken dogum riskim olusmustu, yuruyusu bir sureligine birakmam ongoruldu).
Dogum aninda kolaylik yasamak, doguma daha kolah girmek icin yuruyus yapma ve hurma yemek disinda ne gibi hazirliklar yapabilirim? bogurtlen cayinin faydali oldugunu okudum ama suan icin erken mi bilemedim.
Tecrubelerinizi ve bilgilerinizi aktarirsaniz sevinirim. Ilk dogumum olacagi icin buyuk gune yaklastikca soguk kanliligimi koruyamiyorum
Seninle aynıyız tatlım ve aynı şeyleri yaşamışız benim son doğum tarihim 23 temmyz.Doktorum 7-23 temmuz arası beklenir dedi.Hurmayı herkes öneriyo ama bence bol sıvı tüketip günde ortslama 15dk yürüyüşler iyş olur sanki,bi de çok ağır yememek lazım.
Benim erken doğum riskim vardı ama baktı ki artık 37.hafta bitiyor, yürüyüşü daha önce yasak eden doktor şimdi yürüşler yap demeye başladı.Yürüyüş çok mühim arkadaşlar
Açılma rahat oluyor sanırım bu yüzden yürüyüşüçok tavsiye ediyorlar .. Bakalım benim daha cok yeni canlar ama dogum korkum hep vardı beklemediğim bir anda hamile kaldım nasip tabi ama inşallah kolay bir doğum olur hepimiz için .. :)