• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doguma 8 hafta kala eşimin beni aldattıgını ögrendim çok kötüyüm yardım :(:(:(

eğer affedersenız ılerde hep ıcınızde bi düğüm sizi sıkıp durucakk.. ve unutmayın o düğüm kesınlıkle çözülmicek... keşkelerle yaşıcaksınız keşke o şansı vermeseydım dıceksınız ... şiş işten gecıcek ALDATAN ERKEĞİ AFFETMEYİN...

Öncelikle allah yardimcin olsun...düsünme canim. Bak sen bir can tasiyorsun, sakin birdaha hevesim kalmadi falanda deme, lütfen tövbe et ...bir tanidigimda öyle dedi hic hevesim kalmadi dedi (agrilari vardi, cok hastanede yatiyordu). maalesef bebis 1 ay sonra öldü...tövbe et allaha sigin, dua et. bizlerde senin icin ederiz.

ya birsey tam olarak olmamis, tamam seni icten ice bu duygu yicek, neden diceksin, neden benim basima geldi, neden böyle oldu...ama buda allahin sinavidir bizim gibi kularina.

Canim tam olarak aldatmamis, o yüzden cocugunu babasiz mi büyüteceksin. Esine bu büyük bir ters olsun. Insallah öyle birdaha nefsine yenilmez.

Ne diyeyim canım ya sen kendine bak.. öncelikle sağ salim doğur bebişini sonra karar verirsin ne yapacağına ama ani karar alma derim hemen.. Sonuçta doğru bi hareket olmasada aldatmanın en yoğun olduğu dönem hamilelik zamanları..tabi kabullen demiyorum ama ani karar verme belki cidden pişmanlığını sana kanıtlar, inandırır.. Olaydan sonra konuştunuzmu tam olarak ne diyor yani pişmanım bidaha olmucak filan .. ?

Ben derimki her ne olursa olsun ani kararlar alma.. bebeğini düşün.. onu bi sağ salim kucağına al.. şimdilik tek derdin bebişin ve kendi sağlığın olsun... sonuçta bebişin bi günahı yok değilmi ? doğur bi kendini topla kendine gel, sonra ne yapmak istediğini düşünürsün canım.. ama ani karar verme.. bekle...

Çok üzüldüm.Allahın sevgili kuluymuşsunuzki Allah size bu durumu farkettirmiş.Diğer arkadaşların yorumlarınıda okudum çok doğru yazmışlar .''Evli bir erkekle oluyorsa birisi bu o kişinin UCUZ ve insanlıktan nasiplenmemiş'' birisi olduğunu gösterir.Bence böyle kişilere ilgi duyan erkeğinde o kişiden farklı olduğu söylenemez.Ben gerçekten sizin değerli birisi olduğunuzu düşünüyorum.Çünkü Allah size gerçekleri göstermiş.Ayrıca böyle şeyi bir kere yapan devamını getirir gibime geliyor.Seven insan ihanet etmez.Ben inanıyorumki eğer bu şahıstan boşanırsanız Allah karşınıza sizin değerinizi bilen birisini çıkartıcaktır.Rabbimiz merhametlidir.Bence sizi haketmiyorduki gerçekleri görmeniz nasip oldu.Yazdıklarınızı okuduğumda gerçekten canım yandı :( Allah yardımcınız olsun.Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.Aeo.

Back