• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doguma 8 hafta kala eşimin beni aldattıgını ögrendim çok kötüyüm yardım :(:(:(

o an yalan deil elime ne gelirse fırlatıım az kaldı ciddi bi kaza çıkıyodu elimden sakinleşemedim daha ama o bitti benim için

Bende çok fena delirip elime geleni atıp dökmüştüm ( evdeyim uyuyorum deyip, dışardaydı ve ben evdeydim o sırada.. Aldatma değil şükür.) Sokaklarda deli gibi elimdekileri ata ata yürüdüm. Çok fena laflar söyledim. Şeytan kaçmıştı resmen içime. Geldiğinde de bir sürü kavga kıyamet. Allah korudu bizi ciddi şeyler olabilirdi.

Sonuç olarak ne oldu: pişman. Hem vicdan azabı çekerek yapıyor ama Allah büyük biliyor işte çıkartıyor böyle karşına.

Sakin ol canım bebeğini düşün, o daha doğmamış bir melek. Sana ihtiyacı var, çok etkileniyor şuanda; üzme bebişinide kendinide :54: Bırak ne hali varsa görsün :57::57:

Son düzenleme:
niyetlenmiş ama olamamış
bir dahakine niyetlenip yapacaktır demek
hem önemli olan cinsel olarak paylaşım değilki niyetlenmiş olmak
ben hala bu düşüncelerden kurtulamıyorum
biz sevgiliyken böyle bişey olmuştu
kız çok uğraştı vs gibi palavralar
tabi o zamanlar inanmak istiyor insan
sonra ne olduysa evlendim:)
tam 2 yıldır aklımdan çıkmıyor
kızı buldum yazdım konuştum vs vs
kız rüyalarımdan çıkmıyor
insan unutamıyor böyle şeyleri

O düşünceler ipe götürür adamı, Allah korusun bizi öyle şeytanlardan...
Evlenince olması ise bir başka boyutu, Allah yazdıysa bozsun...

O düşünceler ipe götürür adamı, Allah korusun bizi öyle şeytanlardan...
Evlenince olması ise bir başka boyutu, Allah yazdıysa bozsun...

ewet cok zor ama merak etiigim bır sey var
oyle cırkın bı ınsan deilim olamamda aynı seyleri onlarda yasasa ne olur acaba ama allahımdan dilerim yapan bütün erkekler bu korkuyu bu hissi yasasınlar allahım duyuyyodur sesimi biliyorum :(

Bende çok fena delirip elime geleni atıp dökmüştüm ( evdeyim uyuyorum deyip, dışardaydı ve ben evdeydim o sırada.. Aldatma değil şükür.) Sokaklarda deli gibi elimdekileri ata ata yürüdüm. Çok fena laflar söyledim. Şeytan kaçmıştı resmen içime. Geldiğinde de bir sürü kavga kıyamet. Allah korudu bizi ciddi şeyler olabilirdi.

Sonuç olarak ne oldu: pişman. Hem vicdan azabı çekerek yapıyor ama Allah büyük biliyor işte çıkartıyor böyle karşına.

Sakin ol canım bebeğini düşün, o daha doğmamış bir melek. Sana ihtiyacı var, çok etkileniyor şuanda; üzme bebişinide kendinide :54: Bırak ne hali varsa görsün :57::57:

bıraktım zaten canım allah ne benim nede su sabimin bebegimin hakkını bırakmaz biliyorum o tur kadınlarada aklım ermıyo kendi cınslerimiz ama malesef onlar adına ınsan kendi kadınlıgından utanc duyuyo

canım benim sakın üzülme çünkü hem kendinden hemde bebişinden sorumlusun,o adamı düşünüp güzel vaktini boşa harcama,böyle durumlarda ilahi adalete çok güvenirim,kimsenin ahı (özellikle hamile bir kadının) kimsede kalmaz.Eğer güven sorunu yaşıyorsan o zaman boşver.Ama önce kendini ve bebeğini garanti altına al.Allah yar ve yadımcın olsun...

sagol canım zamannnnn herseyin ilacı elbet onların canlarının yandıgını görecegim günler gelcek

Zaten önemli olan "niyettir" arkadaşım. Bir şey olmuş olmamış orası önemli değildir. Bir kere niyetlendiyse artık yapacak anlamına gelir. Önemli olan fikrini bile aklından geçirmesi. Allah yardımcın olsun, bebeğini sağ salim doğur..

böyle şeyler okuyunca o kadar sinirleniyorum ki, hepimizin başına gelebilir.
ne desek boş, erkek milleti işte mutlaka bir kılıf uydurmayı biliyorlar,
sabaha kadar gezmişler ama aralarında hiçbirşey yokmuş öylemi? çocuk bile inanmaz buna.
sakin ol canım, hiç tepki verme, muhattap olma eşinle, asil ol, bağırıp çağırma, pişmanlıktan kıvransın.

ben bundan 3 yıl önce oğluma hamileyken hastaneye yatmak zorunda kalmıştım, düşük tehlikem vardı.... benim yanımda yatan bir kardeş vardı. kız nasıl moral veriyordu bizlere yüzümüz gülüyordu... ertesi gün bir telefon geldi kız başladı zıplamaya düşüreceğimm bu bebeğii o adam bu yavruyu haketmiyorr diyip kendini yerden yere atıyordu ayağa kaldırdığımızda zıplıyordu.... neden dedim sakinleştrdik biraz meğer eşin,n onu aldattığını öğrenmiş de bunalıma girmiş! ne yapacağımızı şaşırdık. bak kardeşim bu başına gelen ilk kişi sen değilsin! son kişi de sen olmayacaksın... hepimiz yaşayabiliriz Allah fırsat vermesin yeterki! Allah şeytana uydurmasın kardeşim.
yavrun karnında en önemli zamanını yaşıyor... hamileyken insanda hormon değişikliği hat safhaya çıkıyor... ben hamileyken eşimin bilgisayarda görüştüğü kıza takılmıştım... gerçekte yüzünü görmediği halde o kızla kendimi kıyaslardım sürekli bıktırana kadr üzerine gittim... bebeğim oldukltan sonra sanki tüm sıkıntılarım,şüphelerim canımın yanması son buldu... sen şuanda yerinden oynama yavrunu drin derin nefes alarak Allahın izni ile dünyaya getir... bir süre de emzir yavrun ele geldiğinde de yapmak istediklerini yap... öfke ile kalkma birden bakalım zaman neyi değiştirecek... eğer içine sindiremiyorsan yavrun dünyaya geldikten sonra bas tekmeyi ayakkabı numaran çıksın..... arkasında.... ama ne yaparsan yap neye karar verirsen ver çok sakin olmaya gayret et... yavrun herşeyin Allahın sana emaneti bunu sakın unutma canım... içini dökmek istediğin her an yanındayım özelden mesaj da atabilirsin.... paylaşa paylaşa rahatlarsın emin ol. dualarım ve kalbim seninle... gıyabında her kardeşimizle...

sagol allah razı olsun bende aynısını yapıyom suan suskunum ve hıc bişey olmamıs gibi davranınıyorum ne aglıyorum ne guluyorum buda bunun farkında ve ınanılmaz endişeli bana tek dedigi sey bi zamanlar hayallerimiz vardı o hayellerimizede yanlıızca bir iki ay kadar bi sure vardı bi ew ve kendi işimi elektronk uzenine kucuk bı magaza acıcaktık simdi bana soyledigi sey bebegimizi kucagına alınca ve hayat guvencenı kurduktan sonra kendi ayaklarının ustunde durunca ayrılcaksın benden ben biliyorum diyo ama soyledgıi bişey daha var bunu bildigim halde yınede ewini işini sadece senin ve bebegmzin ustne yapcam diyo cok pısmanım diyo bende yorumsuz kalıyorum ama ek ıstedigim bi kadın olarak tekrar kendi ayaklarımın ustunde durup kımseye muhtaç olmadan ewladımı en ıyı sekılde buyutmek ıstıyorum ve allaha andım olsun bu olur olmaz bascam tekmeyi çunkı sındıremıyorum belkı bı ıhtmal unuturum dıyorum ama olmuyo :(

sagol allah razı olsun bende aynısını yapıyom suan suskunum ve hıc bişey olmamıs gibi davranınıyorum ne aglıyorum ne guluyorum buda bunun farkında ve ınanılmaz endişeli bana tek dedigi sey bi zamanlar hayallerimiz vardı o hayellerimizede yanlıızca bir iki ay kadar bi sure vardı bi ew ve kendi işimi elektronk uzenine kucuk bı magaza acıcaktık simdi bana soyledigi sey bebegimizi kucagına alınca ve hayat guvencenı kurduktan sonra kendi ayaklarının ustunde durunca ayrılcaksın benden ben biliyorum diyo ama soyledgıi bişey daha var bunu bildigim halde yınede ewini işini sadece senin ve bebegmzin ustne yapcam diyo cok pısmanım diyo bende yorumsuz kalıyorum ama ek ıstedigim bi kadın olarak tekrar kendi ayaklarımın ustunde durup kımseye muhtaç olmadan ewladımı en ıyı sekılde buyutmek ıstıyorum ve allaha andım olsun bu olur olmaz bascam tekmeyi çunkı sındıremıyorum belkı bı ıhtmal unuturum dıyorum ama olmuyo :(

şuan çok taze herşey. öyle de haklısın ki.... arkadaşlarında dediği gibi kıvransın... zaman neyi değiştirecek belli olmaz.... dualarım ve kalbim seninle... Allahım sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına almayı nasip etsin :) bak canım meleğini düşün :) kucağına aldığını düşün :) tekme atıyordur sana ellerini karnına koy sev onu :) böyle böyle bakacaksın ki canını sıkan şey unutamasan da eski canlılığını yitirmiş olacak..
elin kesiliyor değil mi? önce çok kanar kanını durduramazsın, ertesi gün kan durar ağrısı olur,ertesi gün ağrısı hafifler 1 hafta sonra kabuk bağlar 1 ay sonra kabuk düşer 1 ay sonra izi kalır!!! baktığında görürsün ama ilk andaki gibi kanamaz! canını ilk zamanki gibi yakmaz sadece izi kalır!! bazı izler silinir bazısıda unutulur gider.... ;)

esenefe herkes bir şey söyler herkes bir akıl verir sana ama sen sen ol kendi kararını kendin ver..benim naçizane sana tavsiyem; bizim toplumumuzda çocuklu dul bir kadının tek başına yaşaması çok zor maddi problem olmasa bile gerçekten kolay değil... aldatma bence beyinde başlar illaki yatak ilişkisi olması gerekmez ve bence karısını aldatmayan erkek yokkkkkk benim kocam yapmaz beni aldatmaz aaaa hayatta aldatmamıştır diyen yalan söyler yok öyle bir şey bence aldatılmada önemli olan karşı tarafla yaşanan ilişki boyutudur eğer bir kadının kocası karşı tarafla bir aşk yaşıyorsa karısına karşı duyguları bitmiş başka bir kadına aşık olmuşsa yani sevgi bitmişse evlilikte o zaman hiç bir çabaya gerek kalmadan bitirmek en doğrusu....Ama böyle bir durum yoksa kocan pişmanlığını dile getiriyorsa seni sevdiğine inanıyorsan iki kuruşluk bir kadın yüzünden yuvanı yıkma kocandan ayrılsan karşına elbet başka biri çıkar başkası dahamı iyi olacak üstelik bir çocuğun var senin aldatmayan erkek yoktur bunu unutma ben affetmem aa hemen boşanırım asla affetmem diyenlerede inanma... Hemen eskisi gibi ol demiyorum olamazsında zaten çok üzüldüğünü yıprandığını onu affetmenin çok zor olacağını ve zaman alacağını ona hissettir ... ben 40 yaşındayım ve seni çok iyi anlıyorum benden sana bir abla tavsiyesi asla yuvanı yıkma....

esenefe herkes bir şey söyler herkes bir akıl verir sana ama sen sen ol kendi kararını kendin ver..benim naçizane sana tavsiyem; bizim toplumumuzda çocuklu dul bir kadının tek başına yaşaması çok zor maddi problem olmasa bile gerçekten kolay değil... aldatma bence beyinde başlar illaki yatak ilişkisi olması gerekmez ve bence karısını aldatmayan erkek yokkkkkk benim kocam yapmaz beni aldatmaz aaaa hayatta aldatmamıştır diyen yalan söyler yok öyle bir şey bence aldatılmada önemli olan karşı tarafla yaşanan ilişki boyutudur eğer bir kadının kocası karşı tarafla bir aşk yaşıyorsa karısına karşı duyguları bitmiş başka bir kadına aşık olmuşsa yani sevgi bitmişse evlilikte o zaman hiç bir çabaya gerek kalmadan bitirmek en doğrusu....Ama böyle bir durum yoksa kocan pişmanlığını dile getiriyorsa seni sevdiğine inanıyorsan iki kuruşluk bir kadın yüzünden yuvanı yıkma kocandan ayrılsan karşına elbet başka biri çıkar başkası dahamı iyi olacak üstelik bir çocuğun var senin aldatmayan erkek yoktur bunu unutma ben affetmem aa hemen boşanırım asla affetmem diyenlerede inanma... Hemen eskisi gibi ol demiyorum olamazsında zaten çok üzüldüğünü yıprandığını onu affetmenin çok zor olacağını ve zaman alacağını ona hissettir ... ben 40 yaşındayım ve seni çok iyi anlıyorum benden sana bir abla tavsiyesi asla yuvanı yıkma....

bı buyugumden yorum almak cok guzel bende simdilik saglıklı dusenmıyorum zaten şimdlik zamana bıraktım ablacım bakalım hepimizin hakında hayırlısı ama benım rahat bı cocukluk vya genclıgım olmadı ama hıc bişeyde bu kadar canımı yakmadı

sumehtap abla bence de ben de yazdıklarının bir benzerini yazdım...zamanla kanayan yarası kabuk bağlayacak... izi kalsa da canı yanmayacak artık.... söylediğin gibi aldatmayan ne erkek var ne de kadın!!! illaki cinsellikle değil ki beyinde başlıyor beyinde bitiyor işte... hemen ayrılsa kardeşimiz o kadının işine gelecek.... bence ayrımasınd a o kadın zor duruma düşsün o kullanılmış olsun.... Allah sabır versin ya çok zor kararlar bunlar...

turkıyede kadınlar en cok gebelık zamanlarında aldatılıyorlarmıs nedendır bılemıyorum belkıde cınsel kısıtlamalardan dolayı dogurana kadar ıdare edeyım modu erkekler nefıs olarak kadınlardan cok cok zayıftır helede konu uckursa onlara bın turlu bahane bulunur o cocugu sen tasırken yanı senın nefsı ısteklerın yokmu ama o cocugun tek sorumlusu sen degılsın kadın bebegı tasır erkekte kadın kadar sorumlulugunu bılmelı canın muhakkak cok yanmıstır helede hormonlardan dolayı dahada agır yasamıssındır bu şoku yanı basımıza gelmesı gerekmıyor bır kadın eşınden yana daha ne kadar agırını görebılırkı eger nefret varda belkı ılerde unuturum dıyorsan bır sansı hak edıyordur hatalar ınsanlar ıcın affedrım bebegım ıcın dıyorsan bır anne fedakarlıgı ıcın saygı duyarım anne kendınden önce evladını dusunur onun hayatı kendı hayatından daha önemlıdır esının yaptıgı cok buyuk bır yanlıs kı bence aldatan yıne ılk fırsatta deneyebılır peşinden kosmusta düşmus yok böyle bır savunma seklı sılahmı dayamıs kararlı olan kısıyı kımse yolundan cevıremez egılımım vardı oda bahane oldu demıyor durustce....bırde yapacaktım olmadı yanı fırsatını yakalayamadım demek tır bu fırsat olsaydı yapacaktım demek :20:
suan cok sıcak bır durum bence bebegıne odaklan onu en saglıklı sekılde dunyaya getırmeye çaba göster yüzünu gördugunde nefret ettıgını bılıyorum ama bıraz zamana bırak ozaman daha saglıklı karar verıceksın suan askıya al sadece zamanını bekle bebegın bıraz ele avuca gelsın bence ..ozaman hıslerın dahada netlesır hayat senın hayatın kararı kendın vermelısın kımseden fıkır alma kalbının ve mantıgın sesını dınle

çok çirkin! anladığım kadarıyla da hiç sorun yok. yazık günah. bu dönemlerde malesef böyle girişimlerde bulunuyorlarmış. allah ıslah etsin. rabbim kimseye nasip etmesin. senin için de son olsun.

Allah yardımcın olsun canım inan yorum yapamıyorum insan yaşamadan bilemez bu durumu ki kimseye yaşatmasın rabbim . Şu an fevri davranıslarda sakın bulunma bebegın de etkılenıyor elbet uzulmemek elde degıl engel olamıyorsundur fakat biraz yavrunu düşün.

Soguk davran hayatı ona zindan et ama pişman et kesınlıkle zaten pişmandır fakat daha da pşman et yaptıgına yapacagına bin pişman olsun .

Ama nasıl güveneceksin o adama bir daha bilmiyorum.

hayatımda en çok korktugum şeydir aldatılmak

Allah yardımcın olsun canım inan yorum yapamıyorum insan yaşamadan bilemez bu durumu ki kimseye yaşatmasın rabbim . Şu an fevri davranıslarda sakın bulunma bebegın de etkılenıyor elbet uzulmemek elde degıl engel olamıyorsundur fakat biraz yavrunu düşün.

Soguk davran hayatı ona zindan et ama pişman et kesınlıkle zaten pişmandır fakat daha da pşman et yaptıgına yapacagına bin pişman olsun .

Ama nasıl güveneceksin o adama bir daha bilmiyorum.

hayatımda en çok korktugum şeydir aldatılmak
ewet canım çok zor oda anladı hatasını ama ne cagre yasadım sonuçta bunları allah hiç kimseye yasatmasın

canım ne söylemem gerektiğini bilemiyorum. rabbim yardımcın olsun . ama şunu söylemek istiyorum kendine zaman ver. hayırlısıyla doğum yap çocuğunu kucağına al inş..... eşini affet diyemem ama çocuk olduktan sonra bir babanın o evlada verceği sevgi çok farklıdır. kararını verirken bunu göz önünde bulundur. ayrıca zamanla eşine karşı hislerin ne yönde olacak. çünkü senin eşine olan sevgin biterse o evlilik bitmiştir zaten.... bunu değerlendir. artıları eksileri her şeyi düşün ve ona göre bir karar ver .

kendini ve herşeyden önce bebeğini düşün.sizden önemli kimse yok

Aldatmayan erkek yoktur fikrine katılmıyorum öncelikle. Böyle söyleyerek gençleri evlilikten soğutmanın gereği yok bence. Hala dünyada içinde Allah korkusu olan iyi niyetli ve sadık insanlar var ve olacak biliyorum. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Arkadaşımızın eşi kötü bir örnek sadece. Hepsi böyle çıkacak diye birşey yok.

Canım sana gelince, kaybedilen güven asla geri gelmiyor. Bence zamanla en doğru kararı vereceksin. İşini kur, bebeğini büyüt derken zaten sen duruma alışmış olacak pek çok Türk kadını gibi bağrına taş, yarana tuz basıp olayı kabulleneceksin biliyorum. Bence affetmek bu kadar kolay olmamalı. Aynı şeyi kadın yaptığında bedelini canıyla ödemiyor mu bu topraklarda. O sana bu kadar bile müsamaha gösterir miydi, yoksa en iyi ihtimalle seni hatanı öğrendiği gün terkeder miydi bir düşün. Dilerim gerçekten pişman olup ailesine sımsıkı sarıllır...Dilerim mutlu günlerin geri gelir. Dilerim Allah yar ve yardımcın olsun canım. Ama onu süründür bence. Bu kadar ucuz kurtulmamalı bu erkekler....

Back