o an yalan deil elime ne gelirse fırlatıım az kaldı ciddi bi kaza çıkıyodu elimden sakinleşemedim daha ama o bitti benim için
niyetlenmiş ama olamamış
bir dahakine niyetlenip yapacaktır demek
hem önemli olan cinsel olarak paylaşım değilki niyetlenmiş olmak
ben hala bu düşüncelerden kurtulamıyorum
biz sevgiliyken böyle bişey olmuştu
kız çok uğraştı vs gibi palavralar
tabi o zamanlar inanmak istiyor insan
sonra ne olduysa evlendim:)
tam 2 yıldır aklımdan çıkmıyor
kızı buldum yazdım konuştum vs vs
kız rüyalarımdan çıkmıyor
insan unutamıyor böyle şeyleri
O düşünceler ipe götürür adamı, Allah korusun bizi öyle şeytanlardan...
Evlenince olması ise bir başka boyutu, Allah yazdıysa bozsun...
Bende çok fena delirip elime geleni atıp dökmüştüm ( evdeyim uyuyorum deyip, dışardaydı ve ben evdeydim o sırada.. Aldatma değil şükür.) Sokaklarda deli gibi elimdekileri ata ata yürüdüm. Çok fena laflar söyledim. Şeytan kaçmıştı resmen içime. Geldiğinde de bir sürü kavga kıyamet. Allah korudu bizi ciddi şeyler olabilirdi.
Sonuç olarak ne oldu: pişman. Hem vicdan azabı çekerek yapıyor ama Allah büyük biliyor işte çıkartıyor böyle karşına.
Sakin ol canım bebeğini düşün, o daha doğmamış bir melek. Sana ihtiyacı var, çok etkileniyor şuanda; üzme bebişinide kendinideBırak ne hali varsa görsün
canım benim sakın üzülme çünkü hem kendinden hemde bebişinden sorumlusun,o adamı düşünüp güzel vaktini boşa harcama,böyle durumlarda ilahi adalete çok güvenirim,kimsenin ahı (özellikle hamile bir kadının) kimsede kalmaz.Eğer güven sorunu yaşıyorsan o zaman boşver.Ama önce kendini ve bebeğini garanti altına al.Allah yar ve yadımcın olsun...
Yazıklar olsun ya bu nasıl bir insanlık
Başından geçenleri okuduğumda boğazım düğümlendi arkadaşım Allah yardımcın olsun alacağım tüm kararlardan Allah utandırmasın.
ben bundan 3 yıl önce oğluma hamileyken hastaneye yatmak zorunda kalmıştım, düşük tehlikem vardı.... benim yanımda yatan bir kardeş vardı. kız nasıl moral veriyordu bizlere yüzümüz gülüyordu... ertesi gün bir telefon geldi kız başladı zıplamaya düşüreceğimm bu bebeğii o adam bu yavruyu haketmiyorr diyip kendini yerden yere atıyordu ayağa kaldırdığımızda zıplıyordu.... neden dedim sakinleştrdik biraz meğer eşin,n onu aldattığını öğrenmiş de bunalıma girmiş! ne yapacağımızı şaşırdık. bak kardeşim bu başına gelen ilk kişi sen değilsin! son kişi de sen olmayacaksın... hepimiz yaşayabiliriz Allah fırsat vermesin yeterki! Allah şeytana uydurmasın kardeşim.
yavrun karnında en önemli zamanını yaşıyor... hamileyken insanda hormon değişikliği hat safhaya çıkıyor... ben hamileyken eşimin bilgisayarda görüştüğü kıza takılmıştım... gerçekte yüzünü görmediği halde o kızla kendimi kıyaslardım sürekli bıktırana kadr üzerine gittim... bebeğim oldukltan sonra sanki tüm sıkıntılarım,şüphelerim canımın yanması son buldu... sen şuanda yerinden oynama yavrunu drin derin nefes alarak Allahın izni ile dünyaya getir... bir süre de emzir yavrun ele geldiğinde de yapmak istediklerini yap... öfke ile kalkma birden bakalım zaman neyi değiştirecek... eğer içine sindiremiyorsan yavrun dünyaya geldikten sonra bas tekmeyi ayakkabı numaran çıksın..... arkasında.... ama ne yaparsan yap neye karar verirsen ver çok sakin olmaya gayret et... yavrun herşeyin Allahın sana emaneti bunu sakın unutma canım... içini dökmek istediğin her an yanındayım özelden mesaj da atabilirsin.... paylaşa paylaşa rahatlarsın emin ol. dualarım ve kalbim seninle... gıyabında her kardeşimizle...
sagol allah razı olsun bende aynısını yapıyom suan suskunum ve hıc bişey olmamıs gibi davranınıyorum ne aglıyorum ne guluyorum buda bunun farkında ve ınanılmaz endişeli bana tek dedigi sey bi zamanlar hayallerimiz vardı o hayellerimizede yanlıızca bir iki ay kadar bi sure vardı bi ew ve kendi işimi elektronk uzenine kucuk bı magaza acıcaktık simdi bana soyledigi sey bebegimizi kucagına alınca ve hayat guvencenı kurduktan sonra kendi ayaklarının ustunde durunca ayrılcaksın benden ben biliyorum diyo ama soyledgıi bişey daha var bunu bildigim halde yınede ewini işini sadece senin ve bebegmzin ustne yapcam diyo cok pısmanım diyo bende yorumsuz kalıyorum ama ek ıstedigim bi kadın olarak tekrar kendi ayaklarımın ustunde durup kımseye muhtaç olmadan ewladımı en ıyı sekılde buyutmek ıstıyorum ve allaha andım olsun bu olur olmaz bascam tekmeyi çunkı sındıremıyorum belkı bı ıhtmal unuturum dıyorum ama olmuyo
sagol allah razı olsun bende aynısını yapıyom suan suskunum ve hıc bişey olmamıs gibi davranınıyorum ne aglıyorum ne guluyorum buda bunun farkında ve ınanılmaz endişeli bana tek dedigi sey bi zamanlar hayallerimiz vardı o hayellerimizede yanlıızca bir iki ay kadar bi sure vardı bi ew ve kendi işimi elektronk uzenine kucuk bı magaza acıcaktık simdi bana soyledigi sey bebegimizi kucagına alınca ve hayat guvencenı kurduktan sonra kendi ayaklarının ustunde durunca ayrılcaksın benden ben biliyorum diyo ama soyledgıi bişey daha var bunu bildigim halde yınede ewini işini sadece senin ve bebegmzin ustne yapcam diyo cok pısmanım diyo bende yorumsuz kalıyorum ama ek ıstedigim bi kadın olarak tekrar kendi ayaklarımın ustunde durup kımseye muhtaç olmadan ewladımı en ıyı sekılde buyutmek ıstıyorum ve allaha andım olsun bu olur olmaz bascam tekmeyi çunkı sındıremıyorum belkı bı ıhtmal unuturum dıyorum ama olmuyo
esenefe herkes bir şey söyler herkes bir akıl verir sana ama sen sen ol kendi kararını kendin ver..benim naçizane sana tavsiyem; bizim toplumumuzda çocuklu dul bir kadının tek başına yaşaması çok zor maddi problem olmasa bile gerçekten kolay değil... aldatma bence beyinde başlar illaki yatak ilişkisi olması gerekmez ve bence karısını aldatmayan erkek yokkkkkk benim kocam yapmaz beni aldatmaz aaaa hayatta aldatmamıştır diyen yalan söyler yok öyle bir şey bence aldatılmada önemli olan karşı tarafla yaşanan ilişki boyutudur eğer bir kadının kocası karşı tarafla bir aşk yaşıyorsa karısına karşı duyguları bitmiş başka bir kadına aşık olmuşsa yani sevgi bitmişse evlilikte o zaman hiç bir çabaya gerek kalmadan bitirmek en doğrusu....Ama böyle bir durum yoksa kocan pişmanlığını dile getiriyorsa seni sevdiğine inanıyorsan iki kuruşluk bir kadın yüzünden yuvanı yıkma kocandan ayrılsan karşına elbet başka biri çıkar başkası dahamı iyi olacak üstelik bir çocuğun var senin aldatmayan erkek yoktur bunu unutma ben affetmem aa hemen boşanırım asla affetmem diyenlerede inanma... Hemen eskisi gibi ol demiyorum olamazsında zaten çok üzüldüğünü yıprandığını onu affetmenin çok zor olacağını ve zaman alacağını ona hissettir ... ben 40 yaşındayım ve seni çok iyi anlıyorum benden sana bir abla tavsiyesi asla yuvanı yıkma....
ewet canım çok zor oda anladı hatasını ama ne cagre yasadım sonuçta bunları allah hiç kimseye yasatmasınAllah yardımcın olsun canım inan yorum yapamıyorum insan yaşamadan bilemez bu durumu ki kimseye yaşatmasın rabbim . Şu an fevri davranıslarda sakın bulunma bebegın de etkılenıyor elbet uzulmemek elde degıl engel olamıyorsundur fakat biraz yavrunu düşün.
Soguk davran hayatı ona zindan et ama pişman et kesınlıkle zaten pişmandır fakat daha da pşman et yaptıgına yapacagına bin pişman olsun .
Ama nasıl güveneceksin o adama bir daha bilmiyorum.
hayatımda en çok korktugum şeydir aldatılmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?