Doguma 8 hafta kala eşimin beni aldattıgını ögrendim çok kötüyüm yardım :(:(:(

Canım benim ya üzülmene degmez bebegini düşün çok kötü bir durum anlıyorum. Yerinde olsam boşanırdım. Ama önce bir eşinle konuş o itiraf etsin ondan sonra ne yapacagını düşünürsün..

izmirde olan bi arkadaas yardimci olamazmi acaba canim seni uzmek kesinlikle istemem ama sen ne kadar guclu olsanda aile baska bisey neden dersen o srefsiz nasil olsa gidecek yeri yok mecburen affetcek diye yapiyor sana bunu yanu seni kaybetme korkusu yok adamda sen ne olursa olsun ey basini onune gerekiyorsa bir iki laf duy ailenle baris ozaman bence sana haksizlik yapmak icib bin defa daha dusunur bence ailen sana kucak acacaktir canim unutma bu durumla yoksa cok karsilasirsin bebegine dikkat et uzulme herseyde bi hayir vardir sakin delice seyleer yapma

inan onlada olmak ıstemiyorum ama bazı seylerin yoluna gırmesi gerekıyo maddi manevi 4 5 ay var duzenımı tamamen oturttktan sonra ayrılmaya kararlıyım çunkı ona bi daha güvenemem ömur boyu guvensiz bi ewlilikte yaşamak istemiyorum istesemde affedemem olmaz bi ihtimal düşünüyosun ama herseferinde acaba ne yasadı ne oldu demekten beynım uyusuyo

Gebersin de mahkemelerle uğraşma hiç acımam böyle pisliklere
Eğer mesleğın varsa hiç düşünme at bu pisliği hayatından derim.
Sana böyle şeref yoksunu koca lazım değil bebeğine de bu ahlaksızdan nasıl baba olur kii
Ne desek boş üzüntün büyük.
Allah sabır versin, bebeğine sarıl.
Bol bol dua et. Yalnız kalma gez,dolaş.
Hakkında en hayırlı kararı verirsin umarım.

bir şeylere niyetlenmiştik kimseye ihtiyacım olmadan işimi kurmama çok az kaldı düzenimi kurunca ewimide alınca ona ihtiyacım olmuycak normal cevremlede artık irtibat içinde ola bilecegim cunkı arkadaşlarımla bile dogru duzgun görüşemiyorum sayasinde

inşallah o zaman hayatımın tek aşkı gerçegi oglum olcak ben inanıyorum melegim bana çok ıyı gelcek zannedersem beni tek iyiyleştirecek ilacım bebegim onun gelmesinede 2 ayımız var işte

çok sagol inşallah hakkımızda hayırlısı elektronıkçıyım kendi meslegmi yapmam için biraz bebegimin toplanması palazlanması lazım onun için bu pislige çok az bi süre katlancam işte yapcak başka bişeyim ihtimalim yok ama bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum

Böyle arsızlarda var canım benim üzme kendini değmez dicem sadece bi teselli olarak kalacak ama bebegin için üzme onun olduğu kadar senin de yavrun o o yüzden öyle hayattan kopmak sözlerini falan kullanma onun için yavrun için dayanmalısın o namussuzu da allah ıslah etsin allaha havale et

çok sagolun arkadaslar keske bu durumdayken yapmasaydı ben bilhassa 5 sene cocuk yapmamamın sebebi buydu demekkı tanıyamıyosun ınsanları ınsan oglu işte çig süt emmiş diye bosuna dememişler atalarımız ne diyimki allahım kımseye yaşatmasın ınsallah

canım benim sakın üzülme çünkü hem kendinden hemde bebişinden sorumlusun,o adamı düşünüp güzel vaktini boşa harcama,böyle durumlarda ilahi adalete çok güvenirim,kimsenin ahı (özellikle hamile bir kadının) kimsede kalmaz.Eğer güven sorunu yaşıyorsan o zaman boşver.Ama önce kendini ve bebeğini garanti altına al.Allah yar ve yadımcın olsun...

ewet kendide itiraf etti sadece niyetlenmiş ama bişeuy olmamaış

arkadaşım, eşim itiraf etti diyorsun. daha ne duymak istiyorsun. baksana niyetlenmiş adam..
bir insan buna niyetlendim dermi yaa??? sana soruyorum. neye niyetlenmiş peki??? o kadınlar cinsellik kurmayamı niyetlenmiş??? tövbe tövbe. birde bunu açıkca söylüyormu.

önemli olan cinsel beraberlik değildir arkadaşım. aldatmak illa cinsel yönden olmaz.
aldatmak başka bir eş cinsle görüşmek, flört etmek, buluşmak. öyle bir duruma geldikki, insanlar artık kavuşamasa bile, telefonda işlerini hallediyorlar. anladın mı!!! Demekki bu adam uçkuruğundan başka birşeye sahip değil. Beyni sadece bu işe çalışıyor. Baksana senin hamile olmana dayanamamış, doğrana kadar bekleyememiş.

Sen doğurmak istemiyorum deme. günaha girersin. İnşallah en büyük destekcin ilerisi için, karnındaki bebek olacak.
O seni yaşama bağlayacak. Nekadar ucuz bayanlar var, evli erkekle geziyor ve utanmadan da inkar ediyor.
Ayıptır. GÜnahtır.

allah kocanı islah eylesin arkadaşım. çok üzücü bir olay. sen allaha dua et. allah yar ve yardımcın olsun..

sakın sende şeytana uyup bir işlere kalkışma! Allah (c.c) sabırlı kullarını çok sever. Sende bu dünya da demekki böyle sınanıyorsun!
Allah yardımcın olsun!

canım eşini Allaha havale et sen kendini ve bebisini düsün zor bir durum ama başan gelen çekilir doğuma kadar gitme yanına bence sakin olmaya calıs

Yazıklar olsun ya bu nasıl bir insanlık
Başından geçenleri okuduğumda boğazım düğümlendi arkadaşım Allah yardımcın olsun alacağım tüm kararlardan Allah utandırmasın.

kızlar aldatılmak bir kadının başına gelebilecek en kötü şeydir. Benim tavsiyem eğer eşin o kadına karşı duygusal olarak bir şey hissetmiyorsa ilişki boyutuna getirmediyse durumu hiçççç takma kafana o kadın iyi bir pokk olsa senin kocanla işi olmazdı değmez yani boşver sıkma canını sen bebeğine ve kendine stres yapma boşuna eğer ortada bir aşk bir ilişki varsa o zaman bakacaksın çaresine dakikada boşayacaksın aldatıldığını ispatlayacak maddi manevi bütün haklarını tazminatlarını alıp vuracaksın tekmeyi

niyetlenmiş ama olamamış
bir dahakine niyetlenip yapacaktır demek
hem önemli olan cinsel olarak paylaşım değilki niyetlenmiş olmak
ben hala bu düşüncelerden kurtulamıyorum
biz sevgiliyken böyle bişey olmuştu
kız çok uğraştı vs gibi palavralar
tabi o zamanlar inanmak istiyor insan
sonra ne olduysa evlendim:)
tam 2 yıldır aklımdan çıkmıyor
kızı buldum yazdım konuştum vs vs
kız rüyalarımdan çıkmıyor
insan unutamıyor böyle şeyleri

ben bundan 3 yıl önce oğluma hamileyken hastaneye yatmak zorunda kalmıştım, düşük tehlikem vardı.... benim yanımda yatan bir kardeş vardı. kız nasıl moral veriyordu bizlere yüzümüz gülüyordu... ertesi gün bir telefon geldi kız başladı zıplamaya düşüreceğimm bu bebeğii o adam bu yavruyu haketmiyorr diyip kendini yerden yere atıyordu ayağa kaldırdığımızda zıplıyordu.... neden dedim sakinleştrdik biraz meğer eşin,n onu aldattığını öğrenmiş de bunalıma girmiş! ne yapacağımızı şaşırdık. bak kardeşim bu başına gelen ilk kişi sen değilsin! son kişi de sen olmayacaksın... hepimiz yaşayabiliriz Allah fırsat vermesin yeterki! Allah şeytana uydurmasın kardeşim.
yavrun karnında en önemli zamanını yaşıyor... hamileyken insanda hormon değişikliği hat safhaya çıkıyor... ben hamileyken eşimin bilgisayarda görüştüğü kıza takılmıştım... gerçekte yüzünü görmediği halde o kızla kendimi kıyaslardım sürekli bıktırana kadr üzerine gittim... bebeğim oldukltan sonra sanki tüm sıkıntılarım,şüphelerim canımın yanması son buldu... sen şuanda yerinden oynama yavrunu drin derin nefes alarak Allahın izni ile dünyaya getir... bir süre de emzir yavrun ele geldiğinde de yapmak istediklerini yap... öfke ile kalkma birden bakalım zaman neyi değiştirecek... eğer içine sindiremiyorsan yavrun dünyaya geldikten sonra bas tekmeyi ayakkabı numaran çıksın..... arkasında.... ama ne yaparsan yap neye karar verirsen ver çok sakin olmaya gayret et... yavrun herşeyin Allahın sana emaneti bunu sakın unutma canım... içini dökmek istediğin her an yanındayım özelden mesaj da atabilirsin.... paylaşa paylaşa rahatlarsın emin ol. dualarım ve kalbim seninle... gıyabında her kardeşimizle...

Allah kocanı ıslah etsin. nasıl bir zaaftıki bu karnında çocuğunu taşıyan kadının gurunun zedeleceğini, ruh halinin allak bullak olacağını,kırılacağını hatta belki yuvanın bile dağılacağını göze alıp böyler haltlar yedirtir insana.

Konuyu okuyunca meraklandım ve daha ikinci sayfaya geçmeden delirdim. Ne demek nefsime yenik düştüm, kadın çok uğraştı olsun diye. Yuh ya Sen karnı burnunda eşini evde bırak, git onunla bununla gez hemde müşteri süsü vererek yok mesaim var diyerek eve ekmek getirceğini söylüyor.!!! günah vallahi ayıp.

Böylesini affetmicen ama biz bayanlar malesef duygusal hareket ediyoruz, dünyanın merkezi yapıyoruz onları. Varımız yoğumuz onlar oluyor ama onlar ne yapıyor? Nasıl olsa benim diyerek yapçağından geri kalmıyor ve aptallıklarından yakalanıyorlar. İşte yakalandığı için de pişmanlık duyuyor yoksa sabahlara kadar gezebilir miydi pişman olsaydı...

Ve niye sen ailen ve çevrendekilerle görüşmüyorsun, kaçarak mı evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…