kesin eminmisin aldattıgına hem nasıl ögrendın ?5 sene süren ewliligimin sonunda bebek yapmaya karara verdik dogumuma 8 hafta kaldı ve eşimin beni aldattıgını yakaladım ve inalılmaz kötüyüm allahın gücüne gitmesin dogum bile yapmak istemiyorum hayattan tiğsindim hiç bişeye hevesim kalmadı kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle bi durum yaşadınızmı yardımcı olun lütfen bi akıl verin bana kafayı yiycem
nefret ediyorum böyle adamlardan ya
allah cezalarını versin , gelde küfür etme şimdi ne kadar pislik insanlar var ya
ne hakkı var sana bunu yaşatmaya, şimdi köpek gibi pişmandır kesin
ve bebeğimiz olucak yapma ayrılmayalım bir şans daha ver gibi saçmalıklar zırvalıcak
karın bebeğinizi taşıyor ya bu nasıl bi vicdan
hiç acımıcaksın böylelerine
sürünsünler köpek gibi
uffffffffffffff
Hemde hiç almamış ben onun için aile ve çevremden hiç kimseyle görüşemiyorum 5 senedir telefonunda yakaladım müşteri olarak kaydetmiş bana mesaideydim dedi akşam saat 10ndan sabah bese kadar gezip tozmuşlar gezdigi kadınla konuştum onayladı aramızda bişey yok diyo ama bi cocuga anlatsan inanmaz buna ve napcagımı hiçmi hiç bilmiyorum kendimi en yuksek yerden atmak istiyom cunki aptallıgıma doyum olmuyo ama şu sabime kıyamıyorum(((((
kesin eminmisin aldattıgına hem nasıl ögrendın ?
allah yardımcınız olsun arkadasım çok kotu bı durum peki olay bu noktaya nasıl geldı farklı problemler falanmı vardıçok yazık günah gercekten cok uzuldum sızın adınıza lütfen saglıklı dusunun anı karar vermeyın derım ben sonucta ıkınızı meyvesı olucak
niyetlenmış ve bısey olmamıs mı ? sana boyle mı dedı ??? tovbe allahım sen buyuksun ya!! sen demedın mı ne demek nıyetlendın ya bıde utanmaan soyluomusun demedın mı ne tepkı verdın allah askına ay delırdım sınırımden yaewet kendide itiraf etti sadece niyetlenmiş ama bişeuy olmamaış
niyetlenmış ve bısey olmamıs mı ? sana boyle mı dedı ??? tovbe allahım sen buyuksun ya!! sen demedın mı ne demek nıyetlendın ya bıde utanmaan soyluomusun demedın mı ne tepkı verdın allah askına ay delırdım sınırımden ya
ikisininde allah belalarını versin
bumuymuş kocalığı babalığı
seni bırakıp başka karılarla sürtmekmi nasıl rahat etti içi
öğrendikten sonra noldu peki gittmi naptı nedir yani durum
canım benimm çok ağır bişey ama sen sadece bebeğini düşün onun sana ihtiyacı var
bırak pisliklerinde boğulsunlar , bana kalırsa affetme insan düşmanına yapmaz be
allah karşına çıkarmış canım , sen aptal değilsin onlar şerefsiz...
niyetlenmış ve bısey olmamıs mı ? Sana boyle mı dedı ??? Tovbe allahım sen buyuksun ya!! Sen demedın mı ne demek nıyetlendın ya bıde utanmaan soyluomusun demedın mı ne tepkı verdın allah askına ay delırdım sınırımden ya
bi insan karısını dusunmuosa bebegınden utanır bu kadın ne sıkıntılar ne zorluklarla tasıyo o bebegı karnında bu nasıl bı haysıyetsızlık ya ben boyle konular gorunce dayanamıorum cıldırıorum! BUGUN NEFSINE YENIK DUSEN YARINDA DUSER HAMILEYKEN SANA BUNU YAPAN DEĞİLKE NELER YAPAR BOŞA GITSIN ASSALIK HERŞFŞ BUNDAN NE BABA OLUCAK ALLAH ASKINA ?? bunlar duzelmez canım benım o yuzden pısman duzelır bıdaha yapmaz dıe asla dusunme affedersen omrun boyunca ayakta uyutulursun ayrılırsan 2. bı sansın olur mutlu olmak ıcın uzme ne kendini ne bebegınıaynen bende , adamla kadıı elime verselerde parçalasam
karekterin yok mu senin ya her peşine düşenle gezip tozup yatıp kalkmak mı lazım
karın evde hamile sana ihtiyacı var hiç mi AllAH korkun yok, vicdanın nasıl rahat
birde niyetlenmiş ay yazık ya keşke karısı öğrenmeseydide muradına ereydi,hoş ben onada inanmıyorumda off neysee
ne durumdasnız canım şu an naptı evden gittimi neler oldu?
birde hep yakalandıktan sonra pişman olmazlarmı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?