Doguma 8 hafta kala eşimin beni aldattıgını ögrendim çok kötüyüm yardım :(:(:(

esenefe

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
36
0
16
İzmir
5 sene süren ewliligimin sonunda bebek yapmaya karara verdik dogumuma 8 hafta kaldı ve eşimin beni aldattıgını yakaladım ve inalılmaz kötüyüm allahın gücüne gitmesin dogum bile yapmak istemiyorum hayattan tiğsindim hiç bişeye hevesim kalmadı kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle bi durum yaşadınızmı yardımcı olun lütfen bi akıl verin bana kafayı yiycem

ya bunlar hiç mi insanlıktan nasibini almamış
canım gerçekten çok üzüldüm şu an nasıl bi hal içindesin tahmin bile edemem ((
nasıl öğrendin aldattığını, yüzleştiniz mi
Allah sabır versin ya gerçekten çok ama çok zorr...
biraz anlat istersen neler olup bittiğini öyle yorum yapalım

kesin eminmisin aldattıgına hem nasıl ögrendın ?

nefret ediyorum böyle adamlardan ya
Allah cezalarını versin , gelde küfür etme şimdi ne kadar pislik insanlar var ya
ne hakkı var sana bunu yaşatmaya, şimdi köpek gibi pişmandır kesin
ve bebeğimiz olucak yapma ayrılmayalım bir şans daha ver gibi saçmalıklar zırvalıcak
karın bebeğinizi taşıyor ya bu nasıl bi vicdan
hiç acımıcaksın böylelerine
sürünsünler köpek gibi
uffffffffffffff

Son düzenleme:
Hemde hiç almamış ben onun için aile ve çevremden hiç kimseyle görüşemiyorum 5 senedir telefonunda yakaladım müşteri olarak kaydetmiş bana mesaideydim dedi akşam saat 10ndan sabah bese kadar gezip tozmuşlar gezdigi kadınla konuştum onayladı aramızda bişey yok diyo ama bi cocuga anlatsan inanmaz buna ve napcagımı hiçmi hiç bilmiyorum kendimi en yuksek yerden atmak istiyom cunki aptallıgıma doyum olmuyo ama şu sabime kıyamıyorum (((((

ALLAH yardımcınız olsun arkadasım çok kotu bı durum peki olay bu noktaya nasıl geldı farklı problemler falanmı vardı çok yazık günah gercekten cok uzuldum sızın adınıza lütfen saglıklı dusunun anı karar vermeyın derım ben sonucta ıkınızı meyvesı olucak

artık kendini altın suyuna batırıp çıksa hava en kotusude insanlara olan inancımı kaybettim

ikisininde ALLAH belalarını versin
bumuymuş kocalığı babalığı
seni bırakıp başka karılarla sürtmekmi nasıl rahat etti içi
öğrendikten sonra noldu peki gittmi naptı nedir yani durum
canım benimm çok ağır bişey ama sen sadece bebeğini düşün onun sana ihtiyacı var
bırak pisliklerinde boğulsunlar , bana kalırsa affetme insan düşmanına yapmaz be
Allah karşına çıkarmış canım , sen aptal değilsin onlar şerefsiz...

Son düzenleme:

herşey yolundaydı ayıptır söylemesi cinsel hayatımızdada hiç bi problem yok anlamadım karsıdaki bayan cok ugraştı bi anlık nefsime yenik düştüm diyo

ewet kendide itiraf etti sadece niyetlenmiş ama bişeuy olmamaış
niyetlenmış ve bısey olmamıs mı ? sana boyle mı dedı ??? tovbe allahım sen buyuksun ya!! sen demedın mı ne demek nıyetlendın ya bıde utanmaan soyluomusun demedın mı ne tepkı verdın allah askına ay delırdım sınırımden ya

aynen bende , adamla kadıı elime verselerde parçalasam
karekterin yok mu senin ya her peşine düşenle gezip tozup yatıp kalkmak mı lazım
karın evde hamile sana ihtiyacı var hiç mi AllAH korkun yok, vicdanın nasıl rahat
birde niyetlenmiş ay yazık ya keşke karısı öğrenmeseydide muradına ereydi,hoş ben onada inanmıyorumda off neysee
ne durumdasnız canım şu an naptı evden gittimi neler oldu?

tam kapatıyordum bilgisayarımı konuya bak şimdi,canım öncelikle fevri davranıp kendini iyice bunaltma 7 aylık bebeğin şuan senin için riksli zaman,önce bebeğin, eşini at bi kenara doğuncada öle olucak eşin ikinci planda,bebeğini görmedin kokusunu duymadığın için böyle düşünüyosun.bi sakinleş kendine gel acizmisin hayır,çirkinmisin hayır,bişeyinmi eksik hayır.öncelikle yapman gereken eşine tavrını koyman doğuma kadar mümkünse bu konuyla ilgili hiç konuşma bile şurda 2 ayın kalmış.onun her söylediği içindeki yangını daha çok artırıcak merak etme bile,kendini ağırdan al hatta deki şuan bunu öğrendim ama bebeğim için kendimi üzmiycem çünkü oda etkilenicek doğumdan sonra ya kadar tek kelime duymak istemiyorum de.şuan çok sağlıklı bir karar veremezsin zaten verdiğin karar ne olursa olsun senin için zor olur.

Son düzenleme:

şimdi ayrıldım duramıyorum aynı çatı altında çünki yüzünü görmeye tahammulum yok ve sevgililer gününe bir gun kala yaptı allaha havale ediyorum ama nefes alamıyorum o durumdayım

o an yalan deil elime ne gelirse fırlatıım az kaldı ciddi bi kaza çıkıyodu elimden sakinleşemedim daha ama o bitti benim için

bi insan karısını dusunmuosa bebegınden utanır bu kadın ne sıkıntılar ne zorluklarla tasıyo o bebegı karnında bu nasıl bı haysıyetsızlık ya ben boyle konular gorunce dayanamıorum cıldırıorum! BUGUN NEFSINE YENIK DUSEN YARINDA DUSER HAMILEYKEN SANA BUNU YAPAN DEĞİLKE NELER YAPAR BOŞA GITSIN ASSALIK HERŞFŞ BUNDAN NE BABA OLUCAK ALLAH ASKINA ?? bunlar duzelmez canım benım o yuzden pısman duzelır bıdaha yapmaz dıe asla dusunme affedersen omrun boyunca ayakta uyutulursun ayrılırsan 2. bı sansın olur mutlu olmak ıcın uzme ne kendini ne bebegını

canım,

üzme kendini evladını düşün....
eşinde çok genişmiş maşallah... nasıl söyler de seni böyle kanatır ' niyetlendim de olmadı' bu nasıl cümledir.
allahım sana sabır, selamet, akıl, fikir versin inşallah. gönül genişliğ versin inşallah...

bir yazı okumuştum hiç unutmam. erkekler karıların en çok hamileyken aldatırmış... bu kulaklarımda her zaman çınlar. iki çoçuk annesi olarak

karnındaki meleğini düşün canımm
sen üzülürsen o bunu hisseder, ikinizinde birbrinize ihtiyacı var annesi..
bırak o adam için üzülme bebeğinden daha değerli değil, o üzülsün o tutuşsun şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…