Doğuma 5 gün kala Covid Pozitif

ispinoza

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
188
81
18
Kızlar morelim çok, bozuk bu perşembe 38+4te bebeğimin makat geliş olması sebebi ile sezeryana girecektim ama 3 gündür geçmeyen öksürük sebebiyle dün gece test verdim pozitif çıktı. Covidli doğum yaptıram İstanbul avrupa yakasında hangi hastaneler var biliyor musunuz?

Çok geçmiş olsun evladınızla birlikte sağ salim evinize gelirsiniz inşallah

Covid atlatana kadar bekleyemez misiniz? Doktorunuza sorun bence

Covid atlatana kadar bekleyemez misiniz? Doktorunuza sorun bence
Evet beklemek daha iyiyimiş enfeksiyon aktifken doğumdan sonra bebeğe geçebilirmiş ben bekliyorum inşallah bebeğim de bekler 1cm açıklık varya da hemen negatife dönerim. Yarın belirtim başlayalı 9.gün ama izalasyonda 6.günüm olacak inşallah negatife dönersem yarın alcaklar

Son düzenleme:
Geçmiş olsun bizim gelinde doguma 2 gun kala pozitif cikti testi doktor dogum yaptiram falan dedi zaten takipli hastasi ama sehir disindan geliyorlardi birden sancisi tuttu yaptirdi doğumu bebegi 10 gun kuvezde kaldi virus falan bulastimi diye sukur birseyi yoktu bebegin oylelikle atlatti gelinimiz
Insllah saglikla bebeginze kavuşursunuz

Bebegin doğunca annesinden ayrı kalması üzücü ama sağlıkla hayırlısıyla atlatalım da bi şu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…