• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum

meyiraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
14
1
3
31
KIZLAR ESIM KAYINVALIDEM KÖYE GITTIK Galiba bişeyler oluyor kasilmayi hissettim hemde çok fazla birde birşey sormak istiyorum normalde almanyada yaşıyoruz eşimle buraya geldik 1 kaç aylığına benım Doğum kapiya dayaninca iznini uzattı bide biz çift vatandaşız oğlumun vatandaşlığı ne olur ilk be beğimiz çok özür dilerim Cevaplarsanız sevinirim

KIZLAR ESIM KAYINVALIDEM KÖYE GITTIK Galiba bişeyler oluyor kasilmayi hissettim hemde çok fazla birde birşey sormak istiyorum normalde almanyada yaşıyoruz eşimle buraya geldik 1 kaç aylığına benım Doğum kapiya dayaninca iznini uzattı bide biz çift vatandaşız oğlumun vatandaşlığı ne olur ilk be beğimiz çok özür dilerim Cevaplarsanız sevinirim
CNM ben almanyada yaşıyordum bildiğim kadarıyla artık çifte vatandaşlık yok 2000 yılından sonra doğan tüm çocuklar alman vatandaşı oluyor doğum yapınca alman Konsolosluğu git kimliğini çıkar

Çok teşekkür ederim canım birde bişey dağa sorucam ilk bebegim benim doğum nasıl başlar bilgi verirseniz sevinirim Ama benim çok fazla sancim var baslamismidir sizce doğum

Çok teşekkür ederim canım birde bişey dağa sorucam ilk bebegim benim doğum nasıl başlar bilgi verirseniz sevinirim Ama benim çok fazla sancim var baslamismidir sizce doğum
Doğum sancısı çok başka bişey o sancı başladığında yerinde duramazsin anlarsın yani doğum olduğunu kaçıncı haftadasinki

Ama kasilmalarim çok siddetlenmeye başladı birde koy yerindeyiz şimdi beni ondan korku kapladi

Back