• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum

poyrazduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
17
0
36
İstanbul
arkadaşlar 19 haftalık hamıleyım, eski doktorum amerıkada oldugu için malesef başka doktora gıdıyorum. aavrasya hastanesinde gamze baykan . doktorumdan şikayetçi değilim ama hastane çok içime sinmiyo hem evime bıraz uzak daha dogrusu ters kalıyo. medicana bahçelievler de savaş beyı düşünüyorıum. fikri olan varmı.
şimdiden teşekkürler

hastanede içine sinmeyen ne ?ben orda doğum yaptım vede çok memnun kaldım.çocuğum küvezde kaldı 23 gün.tabi tercih senin yinede.

ben bakırkoydeyım, yerı bıraz ters geldı. bıraz da hamilelik kaprisi gerçi onemlı olan hijyen, odaları gormedım daha bu ay kı kontrolumde gezıcem bakalım. teşekkurler :)

ben çok araştırdım çünkü benim 2 bebek kayıbından sonra çok ince eledim yani.dr da bir okadar ilgiliydi.odalarıda değişmiş çok güzel olmuş yenilenmiş.önemli olan küvezi olan hastane ve yeni doğan ünitesi canım bunlara çok dikkat et yeter.sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.

Back