doğum

bende kocaelindenim benim doktorumda ahmet doğruöz derince devlet hastahanesinde yapıcam
ilkyas sen sezeryanmı düşünüyorsun ben epidural sezeryan istiyorum ama yaparsa doktora bağlı yani :)

bende dogum yapicam ama golcuk asker hastanesinde esim asker oldugu icin doktorumda zeki mesten cok memnunum allah ondan razı olsun .. yakın zamanda dogum yapıcam..:nazar:

merhaba ben 1 aylık hamileyim, daha doktor seçmedim. Dr.Ahmet Doğruöz/ü tavsiye ettiler. giden varsa bana bilgi verebilirmi?

ben kocaeli alikahya çocuk dogum hastanesinde sezeryan oldum doktorum Yüksel pehlevan ve hastaneden çok memnun kaldım çok güzel odalarda duş wc klima tv hepsi var ve hemşireler çok ilgili hastane zaten daha çok yeni tavsiye ederim sezeryan olcaklara. devlet hastanesine göre çok iyi yani nerdeyse özel gibi. ama normal dogum için bilemem

selam emelbu bven ahmet doğruözün hastasıyım çok mükemmel bir doktor gitmeni öneririm

merhaba arkadaşım bende 4 aylık hamileyim çeşitli sebeblerle doktorumu değiştirdim bu ay ahmet doğruöz e gittim konuşmaları hoşuma gitti ancak bir hastası çalıştığım hastanede doğumdan iki hafta sonra ölünce korkular duymaya başladım.ben sağlıkçı olduğum için de işin içinde olup bunlara şahit olmak beni tedirgin etti.tavsiye ettmişsin ancak biraz daha açık bilgi verirmisin.teşekkür ediyorum.

benımde doktorum gokhan gumuştaştı ama askerle evlenınce artık askerı hastaneye gıdecez mecbur.denızcının prensesı hala doktorun orda mı?eşin denızlatıcımı?

ahmet doğruoz ıyı bı doktgordur
ısını ıyı bılır tawsıye ederım benım we annemın doktoru o
adam sper

kocaeli derince devlet hastanesinde sipinal (epidural) anestezi ile sezaryan olan varmı varsa anestezi uzmanı kim di benim dr Ahmet doğruöz bilgi verirseniz sevinirim

derince devlet hastanesinde epidural yada sipinal anestezi ile doğum yapıp, sorun yaşayan var mı?bende aralıkta doğum yapıcam ama endişelerim var,bilgi verirseniz sevinirim

Back