son aya kadar normal normal deyip
son hafta
bebek dönmedi
bebek iri
çatın dar
plesentan tam yukarda değil
riskli olur bebek açısından
yok bilmem ne gibi bahanelerle herkesi sezeryana alan bir drum var
cumartesi gideceğim. 20 şubattan sonra her an bekliyoruz kızımı. bana da normal normal der hep doktorum ama son hafta bişey çıkarıyor illa ki.
parasal yaklaşıyor. benim normal doğurmamı sancı çekmemi açılma olmasını beklemek yerine sabahtan gelip kesip alıp gidip muayenehaneye para basmaya aynen devam.
sinir oluyorum
doğuma gireceğim ama hiç güvenmiyorum kendisine ve sevmiyorum ayrıca
ama bir önceki doktorumda ekstra large tavırlarıyla geniş geniş konusarak deli etmişti beni. hallolur yoluna girer mühim değil hep böyleydi.. senin mühim değil dediğin benim bebeğim kanama geçiriyorum adam hala sakin paniksiz.. önemsenmiyormusum gibi geldi
neticede ben de normalden fazla güvensizim. babam kadın doğumcu olsa babama güvenmem.. kendimi de biliyorum yani
olacak olan şu:
normal
normal demeye devam
son hafta çatın dar vb bişey derse başka dr gidip muayene olucam derseki dr hayır dar değil o zaman ne yaparım bilmiyorum. o saatten sonra gebeliğimi takip etmemiş bir dr doğum için beni ne derece güvende hissettirebilir bilinmez..
yada korkıutacak beni
gelişi uygun değil diyecek normal doğum yapman riskli diyecek ben normal diye kasarsam inat edersem de ve Allah esirgesin bişey olsa bebeğime sorumluluk almayacak ben demiştim diyecek.
çok kafam karışık şu durumda anlayacagınız