Doğum zamanı ve Doğum Şekli

besteozel5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
72
0
39
Arkadaşlar doğum zamanlarımızı ve şekillerini burada paylaşabiliriz ve birbirimize destek olabiliriz:lepi::asigim:

39+1..haftada
Şubat'ın 27 yüksek ihtimal medı alpark Bahçelievler'de
epudural sezeryan bugün belki oldu mecburi sezeryan

30 aralıkta 36 haftamda ikizlerimi doğurdum.
genel anesteziyle sezeryan oldum mecburi.

25 ocakta epıdural sezeyan nedenı ıse bebegın esı bebegın onune gecmıs normaldogum olmaz kanama baslar dedı.38 hafta 6 gunluk um

son aya kadar normal normal deyip
son hafta
bebek dönmedi
bebek iri
çatın dar
plesentan tam yukarda değil
riskli olur bebek açısından
yok bilmem ne gibi bahanelerle herkesi sezeryana alan bir drum var

cumartesi gideceğim. 20 şubattan sonra her an bekliyoruz kızımı. bana da normal normal der hep doktorum ama son hafta bişey çıkarıyor illa ki.
parasal yaklaşıyor. benim normal doğurmamı sancı çekmemi açılma olmasını beklemek yerine sabahtan gelip kesip alıp gidip muayenehaneye para basmaya aynen devam.

sinir oluyorum
doğuma gireceğim ama hiç güvenmiyorum kendisine ve sevmiyorum ayrıca
ama bir önceki doktorumda ekstra large tavırlarıyla geniş geniş konusarak deli etmişti beni. hallolur yoluna girer mühim değil hep böyleydi.. senin mühim değil dediğin benim bebeğim kanama geçiriyorum adam hala sakin paniksiz.. önemsenmiyormusum gibi geldi

neticede ben de normalden fazla güvensizim. babam kadın doğumcu olsa babama güvenmem.. kendimi de biliyorum yani

olacak olan şu:
normal
normal demeye devam
son hafta çatın dar vb bişey derse başka dr gidip muayene olucam derseki dr hayır dar değil o zaman ne yaparım bilmiyorum. o saatten sonra gebeliğimi takip etmemiş bir dr doğum için beni ne derece güvende hissettirebilir bilinmez..

yada korkıutacak beni

gelişi uygun değil diyecek normal doğum yapman riskli diyecek ben normal diye kasarsam inat edersem de ve Allah esirgesin bişey olsa bebeğime sorumluluk almayacak ben demiştim diyecek.

çok kafam karışık şu durumda anlayacagınız

bnde epidural normal doğum istiyorumama ne olur bilmem 15inde çatı muayenem wr medicana çamlıca sibel hanıma gidiorum memnunum bebekte doğum pozisyonunda bakalım çatı muayenesi sonucu ne diyecek. tahmini doğumum 6 mart

doktorum banada çatı muayenesinden sonra çatın dar çocugu bogabilirsin,sezeryen dedi bende başka bi doktora göründüm normal dogum yapabilirsin dedi.bende risk almak istemiyorum kafam çok karışık.39 haftalık hamileyim ne yapacagımı bilmiyorum son ana kadar beklicem artık

Ben normal istiyordum ama tabi doktorun önerisi de önemli.bende özele gidiyordum avrasya hospitala.doktoruma pek ısınamadım.ama zaman geçtiğinden değiştirmedim.hiç güvenmiyorum özel hastanelere.bende cerrahpaşada yapmaya karar verdim.görümcem orada çalışıyor bir doçent ayarladı sağolsun.orada doğurmak bebek yoğun bakımı açısından,tanıdıklar açısından,normal doğum sürecini bekliyorlarmış.özeldeki gibi hadi bir an önce doğur git olmuyor falan açısından böyle bir karar verdim.ancak orası da üniversite hastanesi olması sebebiyle bir sürü öğrenci doğumumu izlerse nasıl olur hiç düşünemiyorum çünkü neticede orası üniversite hastanesi.bilmiyorumkismile
doğum normal olursa 3 mart sezeyan olursa 20 şubat ksmet hangisi hayırklısıyla kızımla benim için o olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…