• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yaptım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sherry456
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünaydın canım..Sağlıkla byütürsün inşallah..

allah razı olsun arkadaşlar hepinizden.bebiş 2807 gr. doğdu.34 hafta 5 günlük.yani sat 8 temmuzdu.küveze girmedi zaten yazmıştım ya karnımda çok sertleşmeler oluyor diye ben idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim kaç aydır zaten erken doğum riskim wardı şükür riski atlattıktan sonra doğdu.aslında çok korkuyordum sezeryan olacaktım ama normal doğum yaptım epidural anestezi ile.öyle söyledikleri gibi baş bel agrım falan olmadı sadece dikişlerim acıyor.e o kadarda olur. Allah o an sabrını veriyor internette izleyince asla yapmam normal diyordum ama oldu iştenisan annelerinden birisi normal doğum için dua yazmıştı onu tavsiye ederim gerçekten işe yaradı hep onu çektim.neyse başka merak ettiğiniz şey warsa sorun yazarım hala sizin gruptayım yani. darısı başınıza hepinizin....

arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler.Evet erken doğum yaptım 35 haftalık oldu bebiş doğumum normal oldu kilo:2807 gr boy: 47 cm bebişin.

CANIM YA NE GÜZEL ALLAH YARDIM ETMİŞ MAŞALLAH BEBİŞİNİNDE KİOLSU HERŞEYİ ÇOK İYİ :nazar: ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN :nazar:

allah anali babali buyutsun canim insallah en kisa zamanda toplar kendine gelir bebisin...

maşşallah yaa bebişini iyi beslemişsin..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

bebişin hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün...maşallah kilosu iyi bebişinin...

kızlar doktorum banada erken olabileceğini söyledi yani nisanı bulmaz mart sonu gibi falan kızın çıkmak istiyo falan dedi sormayın biraz direnecem artık nisanda doğması için:9

hayırlı olsun canım güle güle büyüt sanada çok geçmiş olsun. allaha emanet olun darısı başımıza.ismini ne bıraktınız ben hala bulamadımda:((

kızlar nisan annelerinin bebişleri pek sabırsız sanırım.dr banada erken doğum olabilir dedi.inşallah olmaz.zamanında doğar bebişlerimiz inşallah.

Back
X