doğum yaptım

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
minik oğluma nihayet kavuştum.:teytey:bu öyle bir duygu ki kelimeler yetmez anlatmaya:dance:allahım isteyen herkese nasip etsintüm hamişlerin darısı başınaŞeniz

doğum hikayemi de anlatayım. hani demiştim ya nişanım geldi diye. o gece sancılandım. saat 02.00 de her 6 dakikada bir sancım gelmeye başladı. doktorumu aradım . hastaneye gidip nst ye bağlanmamı istedi. hemşireler beni nst ye bağladılar. ilk gittiğimde sancım 70 lere kadar çıkıyordu ama sadece 1 cm lik açılmam vardı. sabaha kadar bekleyeceğimizi söylediler yani 10 cm lik açılmam olana kadar. sabaha kadar sancı çektim. sabah doktorum geldi ve açılmanın olmadığını bebeğimin bir türlü kanala girmediğini söyledi. bir an önce sezeryanla alalım bebeği riske atmayalım dedi. 08.03.2008 de saat 09. 45 te apar topar ameliyathaneye alındım. ameliyat masasında genel anestezimi epidural mi diye karar vermemi istediler bir cesaret epidural dedim. aslında çok korkuyordum ama doktorlar beni öyle rahatlattılar ki . masa ya yatar yatmaz 5 dakika içinde oğlumu gördüm. doğar doğmaz ağlayacağına öksürüyordu. o kadar tatlıydı ki. tam 3.500 kg 52 cm doğdu. aynı bana benziyor.a.s. hemşireler giydirir giydirmez yanıma getirip öpüp koklattılar. mükemmeldi ya:dance:bu kadar bekledikten sonra ona kavuşmakdarısı sizlerin başına....dün hastaneden taburcu oldum. bugün evdeyim ve hemen ayaklandım. epidurali herkese tavsiye edrim. çok rahat gerçekten.

Hayilisiyla Anali Babali Büyütmek Nasip Etsin Allahimm Sana Arkadaşimm Darisi Bizim Başimiza Adi Nee Bebeişininn Canim

kaç gündür nasıl merakta kaldık , Allah ' a şükür hayırlı güzel haberlerini aldık. Allah analı babalı büyütsün . Canım Benim evledınla beraber ömrünüz boyunca mutlu huzurlu günler görürsünüz İnşallah ... Darısı bizlere olsun ... Minik meleğini minicik minicik öpüyorum ...

hayırlı olsun canımmmm allahım saglıklı hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat kılsın allahım minik kuşunu sana bagıslasınn :teytey:

Allah Anali Babali Büyütmek Nasip Etsin Canimm Darisi Başimiza Adini Ne Bebeişinin Canim

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün her zaman sağlık sıhatli olur inş

Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün işalllah :1hug:
darısı tüm bebek isteynların başına

hayırlı olsun bebeğine uzun ve güzel bir ömür diliyorum biz hala doğuramadık bıraktığın gibiyiz

gözünn aydın canım allah analı babalı saglıkla buyutmenızı nasıp etsın allahım onun kotu gununu sıze gostermesın ay ne guzel ya benım melegım gıbı mıs kokuyordur bol bol kokla onu annesii

gözün aydin canim Allah saglikla büyütmek nasip etsin insallah darisi bütün dogumu bekleyenlerin basina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…