doğum yaptım...

çok geçmiş olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah.vatına milletine ailesin hayırlı evlat olur inşallah....

ayy ne güzel canım yaa kollarına almışssın sağlıcakla bebişini allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin rabbim miray kızımıza.darısı bizlerin başına olsun inşallah..

ahh yavrum benim çok sevindim valla nihayet doğumun gerçekleşti.nirayı bizim için çok çok öp,allahım analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah hep birlikte.çok tebrik ediyorum senide eşinide.

ne güzel canım yaaa çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün.ne yazııki benimde ilk doğumumda böyle bir aksilikl yüzünden sezeryan olmak zorunda kalmıştım

ayy ne güzel bi duygudur çok sevindim ne mutlu sana.darısıda bizlere diyorum inşallah

canım gozun aydın allah hayırlı etsın.sımdı bakıp bakıp bu guzellık benımmı ben mı doğurdum dersın.bende oyle olduda:)

Çok güzel bir duygu olmalı. Tebrik ederim. Güle güle büyüt bebeğini

geçmiş olsun ben 5 gün tam anlamıyla yerimden kalkamamıştım maşallah diyim. Allah analı babalı büyütsün.

a.s.a.s.gecmis olsun canim sana ve bebegine saglikli mutlu günler dilerim insallah darisi bütün hamislerin basina:nazar::nazar:

canım gözün aydınnn, iyiki doğdun MİRAYYY
vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir evlat olması dileğiyle

Ah canim cok sevindim valla.Allah anali babali buyutsun canim.Ama ben seye takildim o salak doktor niye almadi doguma baktinki suyu gitmis kadinin sezeryana al sende.Hay Allahim ya neyse gecmis olsun cnim gozunuz aydin.

doktorun neden almadığının bizde bilmiyoruz benden 1 gün sonra bi kadın daha doğum yaptığım hastaneye doğuma alınmadığım yerden geldii...kadını 6 cm açılmayla yollamış kadın hastaneye geldi suyu patladı ve doğurdu...:eek:klava:Kötü Kazen

canım gozun aydın allah hayırlı etsın.sımdı bakıp bakıp bu guzellık benımmı ben mı doğurdum dersın.bende oyle olduda:)

evet evet...hep bakıyorum bu benim mi diye...kıyamıyorum bi an bile kucağımdan bırakmak istemiyorum...rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Kizlar Ben Hala öyleyim Yaniii şafaklar Bitti şimdi 5 Günlük 10 Günlk.bakin Biz 3 Aylik Olduk Bileeeeee...pardon Bugün88
Yani Hep Sayiliyo Ve Hep Bön Bön Bakiliyoo
Hayirli Olsun Bebişlerini<z<<<<<<<<

X