How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

doğum yaptıktan kısa bir süre sonra hamile kalan

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
96
Ankara
merhabalar 4 ay önce doğum yaptım sezeryanla
lohusalıktan sonra sadece 1 gün hafif bi kanamam oldu ve tarihi hatırlamıom
hala da olmadım hamile olabilirmiyim acaba çünkü midem bulanıyo hafif göbek çıktı psikolojik olaarak bunaldım valla ,
gebelik testi aldım negatif çıktı yarın tekrar deneyecem bakalım ne olacak
2.çocuk düşünemiorum daha bebeğim 4 aylık ya hamileysem ne olacak ?önerileriniz bekliorum.

valla canım sütüm koruyor diye korunmuyosanız olabilir neden olmasın bunun örneklerini bi çok topikte okudum yakın çevremdede gördüm

bende 1 eylülde doğum yaptım 40 ımdan sonra 2 kere adet oldum korundugumuz halde dün panik oldum adet omam gerekiyodu neyseki akşam saatlerine oldumda içim rahatladı en az 4 sene düşünmüyorum 2 çocuk allahım isteyenlere versin

valla korunmasına korunuyoruz(eşim) da %100 garanti değil bende düşünemiyorum 2.çocuk en az 3 sene ama olur mu olur psikoljik olarak kendimi hamile yaptım baş dönmesi mide bulantısı falan.. bakalım yarın 2.testi yapacam....inşallah hamile değilimdir allah olmayanlara versin çünkü bebeğim daha 4 aylık onun sevgiye desteğe ihtiyacı var...kıyamam ona ben canım egem.

valla canım bencede düşünme inşallah olmazsın benim kuzenim aynı senin gibi 4 aylık oğlu varken kazara gene hamile kaldı çok zorlandı ve büyüyene kadar kimseye demedi pisikolojik olarak çok zor günler geçrdi bizim bilee çoook sonradan haberimiz oldu önce aldırmayı düşünmüş ama eşi ikna etmiş ve şimdi iki güne bi hastaneye gidiyo kanı çok çok azmış böyle kesinlikle doğum yapamazmış çünkü ilk doğumunda çok fazla kan kaybetmiş ve daha vücudu kendini toparlayamadan gene hamile kaldığı için kendini hiç besleyememiş vücut doğumuna kadar kan alıcak eğer gene yetmezse doğum anında gene kan verilicek

biraz korkuttum belki seni canım kusura bakma ama bunlarıda bilmeni istedim yani değilsende bundan sonra daha ii korunursun

benim de çevremde bu gibi örnekler var
cnm inşallah hamile değilsindir çünkü gerekten bebişinin
senin ilgine ihtiyacı var.
allah isteyenlere versin.
bizi hbrsiz bırakma merak ettim test sonucunu ??

arkadaşlar bu sabah 2. gebelik testini yapptım ve sonuç negatif. bi yandan sevindin hamile değilim diye ama bendeki bu mide bulantıısı baş dönmesinin nedeni ne anlayamadım haftaiçi bi doktora gidecem...

Back